Αμφίβολος ο Σταφυλίδης για τον δεύτερο αγώνα της Εθνικής νέων με το Μαλί
Αμφίβολος είναι ο Κώστας Σταφυλίδης για τον αγώνα με το Μαλί την Τρίτη (25/6), αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο λόγω ενός μικρού διαστρέμματος που υπέστη και η συμμετοχή του θα κριθεί στην προπόνηση της Δευτέρας (24/6).
Αμφίβολος είναι ο Κώστας Σταφυλίδης για τον αγώνα με το Μαλί την Τρίτη (25/6), αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αστράγαλο λόγω ενός μικρού διαστρέμματος που υπέστη και η συμμετοχή του θα κριθεί στην προπόνηση της Δευτέρας (24/6).
Επίσης μικροενοχλήσεις αισθάνθηκε και ο Λυκόγιαννης, όμως σεν είναι ανησυχητικές και αναμένεται να να είναι κανονικά στον δεύτερο αγώνα για το Μουντιάλ νέων της Τουρκίας.
Από κει και πέρα όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα βρίσκονται στη διάθεση του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Τσάνα. Η προπόνηση την Δευτέρα θα γίνει το πρωί και στην συνέχεια ο Έλληνας τεχνικός θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με το Μαλί. Την Τρίτη δεν είναι καθορισμένη η ώρα της προπόνησης καθώς η θερμοκρασίες που που επικρατούν στο Γκαζιαντέπ είναι υπερβολικά υψηλές πράγμα που προκαλεί προβληματισμό στην ελληνική αποστολή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πλησιάζει το τέλος εποχής για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς – Τι λένε στην Αμερική
- Το παράδοξο με τη Χεσμπολάχ: Οι Λιβανέζοι δεν τη στηρίζουν, αλλά δεν θέλουν τον αφοπλισμό της
- ΗΠΑ: Πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια θα κοστίσει το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Τραμπ
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αττικής – Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Να φτιάξουμε έναν κόσμο όπου τα παιδιά δεν θα λένε «αυτός ο κόσμος δεν είναι για μένα»
- Γιατί να κάνω θερινά μαθήματα;





