Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ευρωπαίος Ηγέτης Ποιότητας 2012 αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης

Ευρωπαίος Ηγέτης Ποιότητας 2012 αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης

Ευρωπαίος Ηγέτης Ποιότητας για το 2012, αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης, ιδρυτικό στέλεχος και διευθύνων σύμβουλος της GENESIS Pharma. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου, στο Ταλίν της Εσθονίας στο πλαίσιο του 57ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ποιότητας.

Ευρωπαίος Ηγέτης Ποιότητας για το 2012, αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Ευριπίδης, ιδρυτικό στέλεχος και διευθύνων σύμβουλος της GENESIS Pharma. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου, στο Ταλίν της Εσθονίας στο πλαίσιο του 57ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Ποιότητας.

Μετά τη διάκρισή του ως «Έλληνας Quality Leader 2012», ο κ.Ευριπίδης έλαβε την υψηλότερη ευρωπαϊκή διάκριση για τη δέσμευση στελέχους στην ποιότητα από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ποιότητα, μετά από αξιολόγηση 20 Ηγετών Ποιότητας από όλη την Ευρώπη.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ποιότητα (EOQ), τον τίμησε για το όραμα και την προσωπική του δέσμευση σε θέματα ποιότητας, τη συνολική του πορεία στη φαρμακευτική αγορά, αλλά και τη συμβολή του στη δημιουργία μιας ελληνικής εταιρείας που μόλις 16 χρόνια μετά την ίδρυσή της έχει καταφέρει να βρίσκεται μεταξύ των πιο σημαντικών εταιρειών της ελληνικής φαρμακευτικής αγοράς, με τοπική αλλά και διεθνή αναγνώριση. Παράλληλα, η Επιτροπή αξιολόγησε με ιδιαίτερη βαρύτητα τις επιχειρηματικές αποφάσεις που οδήγησαν στη διασφάλιση μιας σταθερής πορείας βιώσιμης ανάπτυξης της GENESIS Pharma σε μια περίοδο όπου οι οικονομικές και επιχειρηματικές συνθήκες στην Ελλάδα είναι δυσχερείς.

Το βραβείο Quality Leader αποτελεί συνέχεια μιας σειράς εθνικών και ευρωπαϊκών εταιρικών διακρίσεων και πιστοποιήσεων που έχει λάβει η GENESIS Pharma για τους ρυθμούς ανάπτυξής της, την καινοτομία, την παραγωγικότητα, την εταιρική υπευθυνότητα και το εργασιακό της περιβάλλον. Έρχεται να προστεθεί επίσης στην προσωπική διάκριση «Δυναμικά Αναπτυσσόμενος Επιχειρηματίας» που έχει λάβει ο κ.Ευριπίδης το 2006 στον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό «Entrepreneur of the Year» από την Ernst & Young.

Ο κος Ευριπίδης παραλαμβάνοντας το βραβείο από τον πρόεδρο του Οργανισμού, Niyazi Akdas, παρουσία ανώτατων στελεχών επιχειρήσεων, μελών του EOQ και αξιολογητών ποιότητας, δήλωσε ότι «η εστίαση στην ποιότητα, την αριστεία και την καινοτομία δίνει στην επιχείρηση αυτομάτως το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που χρειάζεται, είτε στην εγχώρια αγορά είτε σε μια παγκόσμια αγορά που πλέον δεν έχει σύνορα.
Δημιουργώντας από το μηδέν μια ελληνική φαρμακευτική, είχαμε το όραμα να ιδρύσουμε, όχι απαραίτητα την μεγαλύτερη, αλλά την καλύτερη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα και να διαμορφώσουμε τις βάσεις για μια ευρωπαϊκή προοπτική. Η δέσμευσή μας στις αρχές της ποιότητας υπήρξε εξαρχής και παραμένει βασικό συστατικό της εταιρικής μας φιλοσοφίας. Μας καθοδηγεί όλους ως πυξίδα, ώστε να μπορούμε να γινόμαστε καλύτεροι κάθε ημέρα που περνά, σε όλα τα στάδια της λειτουργίας μας, ακόμη και όταν οι συνθήκες της αγοράς δεν είναι ευνοϊκές».

Ο θεσμός Quality Leader of the Year είναι ένας ετήσιος πανευρωπαϊκός θεσμός που πραγματοποιείται από το 2002 από τον European Organisation for Quality (Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ποιότητα) και σε εθνικό επίπεδο διοργανώνεται από την ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων).

health.in.gr

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024