
Σε συμφωνία επί της αρχής με το ΤΑΙΠΕΔ για τον ΔΕΣΦΑ βρίσκεται η Socar
Σε στενή συνεργασία για την ολοκλήρωση των τεχνικών λεπτομερειών της συμφωνίας για την εξαγορά του 66% της ΔΕΣΦΑ βρίσκονται η Socar και το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), όπως δήλωσε ο επικεφαλής του αζέρικου ομίλου Ροβνάγκ Αμπντουλάγιεφ.
Σε στενή συνεργασία για την ολοκλήρωση των τεχνικών λεπτομερειών της συμφωνίας για την εξαγορά του 66% της ΔΕΣΦΑ βρίσκονται η Socar και το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), όπως δήλωσε σήμερα Παρασκευή ο επικεφαλής του αζέρικου ομίλου Ροβνάγκ Αμπντουλάγιεφ.
«Η Socar βρίσκεται πολύ κοντά στην εξαγορά της ΔΕΣΦΑ» δήλωσε ο Αμπντουλάγιεφ, όπως μεταδίδει το Reuters. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «ο διαγωνισμός για τη ΔΕΣΦΑ έχει ολοκληρωθεί και η εταιρία έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση. Οι ειδικοί έχουν ήδη αρχίσει τις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα».
Παράλληλα, ο Αμπντουλάγιεφ τόνισε πως με την εξαγορά ολόκληρο το σύστημα διανομής φυσικού αερίου της Ελλάδας θα είναι στα χέρια της Socar, κάτι που θα ενισχύσει τη δυναμική των εξαγωγών της.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Socar επιδιώκει να αυξήσει το μερίδιο διανομής φυσικού αερίου στην Ελλάδα από 17% που είναι τώρα, μεταφέροντας αέριο από το κοίτασμα του Σαχ Ντενίζ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καθυστερήσεις στην συμφωνία για ΗΠΑ και Ιράν, εξαιτίας της ορολογίας για τα πυρηνικά και τις κυρώσεις
- Βασίλισσα Ελισάβετ: Παράταση για την έκθεση μόδας που σπάει κάθε ρεκόρ – Οι τρεις κανόνες του στιλ ως όπλο
- Stoiximan GBL: Πότε θα διεξαχθούν είναι οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος – Αυτές είναι οι ημερομηνίες
- Κρήτη: Θρίλερ με τις γέννες και τα παιδιά της 25χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο πριν μεταφέρει στο νοσοκομείο το 3χρονο κοριτσάκι
- Ένα γράμμα για τους οπαδούς της Τότεναμ
- EE: Από τους ρωσικούς αγωγούς στο αμερικανικό LNG – Η εξάρτηση από τα εισαγόμενα ορυκτά καύσιμα όμως παραμένει



