Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Mercedes-Benz SLS AMG GT 2015: Ανανέωση… κορυφής

Mercedes-Benz SLS AMG GT 2015: Ανανέωση… κορυφής

Η δεύτερη τη τάξει ισχυρότερη έκδοση του γερμανικού supercar προετοιμάζει την ανανέωσή της η οποία δεν αποκλείεται να την φέρει πιο κοντά στην κορυφαία, έκδοσή της, Black Series με ισχύ 631 ίππων.

Την ανανέωση ενός από τα εμβληματικότερα μοντέλα της ετοιμάζει η Mercedes-Benz με τη συνδρομή της AMG όπως αποκαλύπτουν οι λήψεις του φωτογραφικού φακού και τα ίχνη καμουφλάζ στο μπροστινό τμήμα –εν προκειμένω- της roadster έκδοσης της SLS AMG GT.

Οι πρώτες πληροφορίες τοποθετούν την άφιξη μιας αναβαθμισμένης εκδοχής της SLS AMG GT στα τέλη του 2014, ωστόσο αυτό που παραμένει μυστήριο είναι το ακριβές περιεχόμενο των αναβαθμίσεων, αισθητικών και μη, μιας και δεν πάει πολύς καιρός, από την επιστροφή της AMG στα διακριτικά GT και την άφιξη της ομώνυμης και δεύτερης -μετά την αντίστοιχη Black Series- ισχυρότερης έκδοσης του γερμανικού υπεραυτοκινήτου.

Έτσι την τελευταία φορά που η AMG επισκέφτηκε την SLS χαρίζοντας της τα διακριτικά GT το εμβληματικό supercar απέκτησε 20 επιπλέον ίππους, φτάνοντας τους 591 χάρη στον επαναπρογραμματισμό της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου του V8 κινητήρα και όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που να την φέρνουν ακόμη πιο κοντά στις προδιαγραφές ενός αγωνιστικού τετράτροχου.

Έτσι, την αύξηση ισχύος του κινητήρα των 6,3 λίτρων συνόδευσαν αλλαγές στο επτά σχέσεων κιβώτιο διπλού συμπλέκτη για ταχύτερες αλλαγές αλλά και πιο σκληροπυρηνικές ρυθμίσεις στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ενεργή ανάρτηση της AMG προς όφελος μιας ακόμα πιο δυναμικής οδικής συμπεριφοράς.

Αυτό που μένει να αποκαλυφθεί είναι τι επιφυλάσσει, ακόμα το μέλλον για το εμβληματικό supercar και με δεδομένη την «παρεμβολή» της έκδοσης Black Series με ισχύ 631 ίππων η οποία επακολούθησε της «απλής» SLS AMG GT.

AUTOMEDIA

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024