Η Ισπανία πρωταθλήτρια Ευρώπης και στην Under 21
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Ελπίδων (Κάτω των 21 ετών) αναδείχθηκε η Ισπανία. Στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στην Ιερουσαλήμ, οι νεαροί "Ρόχας" του Ζουλέν Λοπετέγκι νίκησαν 4-2 την Ιταλία κατακτώντας για 4η φορά το τρόπαιο, ενώ οι "Ατζούρι" είναι οι πολυνίκεις του θεσμού με πέντε κύπελλα. Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού ήταν ο Τιάγκο Αλκαντάρα της Μπαρτσελόνα με χατ τρικ (6',31',38'πεν.), ενώ το άλλο ισπανικό γκολ σημείωσε ο Ισκο της Μάλαγα στο 66΄ με πέναλτι. Οι Ιμόμπιλε (10') και Μπορίνι (80') πέτυχαν τα γκολ των Ιταλών.
Πρωταθλήτρια Ευρώπης στην κατηγορία Ελπίδων (Κάτω των 21 ετών) αναδείχθηκε η Ισπανία. Στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στην Ιερουσαλήμ, οι νεαροί “Ρόχας” του Ζουλέν Λοπετέγκι νίκησαν 4-2 την Ιταλία κατακτώντας για 4η φορά το τρόπαιο, ενώ οι “Ατζούρι” είναι οι πολυνίκεις του θεσμού με πέντε κύπελλα.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του τελικού ήταν ο Τιάγκο Αλκαντάρα της Μπαρτσελόνα με χατ τρικ (6′,31′,38’πεν.), ενώ το άλλο ισπανικό γκολ σημείωσε ο Ισκο της Μάλαγα στο 66΄ με πέναλτι. Οι Ιμόμπιλε (10′) και Μπορίνι (80′) πέτυχαν τα γκολ των Ιταλών.
Πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Αλβαρο Μοράτα της Ρεάλ Μαδρίτης με 4 γκολ για την Ισπανία, που έκανε επίδειξη δύναμης με τρεις νίκες και 5-0 τέρματα στον όμιλο και 3-0 επί της Νορβηγίας στον ημιτελικό. Με άλλα λόγια, δέχθηκε το πρώτο της γκολ στη διοργάνωση από τον Ιμόμπιλε στον τελικό!
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Παγκράτι: Οδηγός μηχανής επιτέθηκε και έσπασε το πόδι 23χρονης γιατί δεν μπορούσε να περιμένει να παρκάρει
- Λειτουργούν οι απαγορεύσεις των social media; Το πείραμα της Αυστραλίας δείχνει να απέτυχε
- Γερμανική Κατοχή: Ο Γολγοθάς του έθνους
- Παράλαβε ό,τι θέλεις, όποτε θέλεις…. τώρα με BOX NOW μόνο με 1€!
- Εξοχικές κατοικίες: Πού βρίσκονται τα φετινά hot spot




