Παραμένει «σφυρί» ο Άντι Κάρολ
Στη Γουέστ Χαμ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του Αντι Κάρολ. Ο 24χρoνος διεθνής Αγγλος στράικερ δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς στο ρόστερ της Λίβερπουλ και αποφάσισε να παραμείνει στα «σφυριά», στα οποία αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός.
Στη Γουέστ Χαμ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του Αντι Κάρολ. Ο 24χρoνος διεθνής Άγγλος στράικερ δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς στο ρόστερ της Λίβερπουλ και αποφάσισε να παραμείνει στα «σφυριά», στα οποία αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός.
Η Γουέστ Χαμ επιθυμεί να αποκτήσει έναν ακόμα στράικερ ενώ η Λίβερπουλ θα δαπανήσει τα λεφτά από τη μεταγραφή του Κάρολ για την απόκτηση των Χένρικ Μχιταριάν και Σιμόν Μινιολέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα 72-67: Ξανά στο Final-4 του BCL η «Ένωση», άφησε εκτός την οικοδέσποινα
- ΕΕ: Σχέδιο για χαμηλότερους φόρους στο ρεύμα από ΑΠΕ και πυρηνική ενέργεια
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του

