Παραμένει «σφυρί» ο Άντι Κάρολ
Στη Γουέστ Χαμ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του Αντι Κάρολ. Ο 24χρoνος διεθνής Αγγλος στράικερ δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς στο ρόστερ της Λίβερπουλ και αποφάσισε να παραμείνει στα «σφυριά», στα οποία αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός.
Στη Γουέστ Χαμ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του Αντι Κάρολ. Ο 24χρoνος διεθνής Άγγλος στράικερ δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς στο ρόστερ της Λίβερπουλ και αποφάσισε να παραμείνει στα «σφυριά», στα οποία αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός.
Η Γουέστ Χαμ επιθυμεί να αποκτήσει έναν ακόμα στράικερ ενώ η Λίβερπουλ θα δαπανήσει τα λεφτά από τη μεταγραφή του Κάρολ για την απόκτηση των Χένρικ Μχιταριάν και Σιμόν Μινιολέ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Άγρια επεισόδια στην πρωτεύουσα της Βολιβίας – Οι διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του Ροδρίγο Πας
- Οι τέσσερις τρόποι με τους οποίους εκδηλώνεται το άγχος
- Ομοβροντία κατά του νέου Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου Τουρισμού – Τα σημεία τριβής
- Διευρυμένο Δ.Σ. της ΠΕΔ Θεσσαλίας για τον νέο Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- Ρούμπιο: Εφικτή η συμφωνία με το Ιράν παρά τα νέα πλήγματα των ΗΠΑ – Τα Στενά θα μείνουν ανοιχτά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο
- Δύο συνταγές για σπιτικό παγωτό





