Το τελευταίο που χρειάζεται η Ελλάδα είναι μια νέα κρίση, λέει ο Όλι Ρεν
Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη η Ελλάδα είναι η πρόκληση νέας κρίσης δήλωσε ο επίτροπος Όλι Ρεν τοποθετούμενος τη Δευτέρα επί των προβλημάτων της ευρωπαϊκής οικονομίας ενώπιον της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη η Ελλάδα είναι η πρόκληση νέας κρίσης δήλωσε ο επίτροπος Όλι Ρεν τοποθετούμενος τη Δευτέρα επί των προβλημάτων της ευρωπαϊκής οικονομίας ενώπιον της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Σε ότι αφορά το ζήτημα της ΕΡΤ, ο φινλανδός επίτροπος εξέφρασε την ελπίδα να βρεθεί σύντομα λύση ώστε να τεθεί εκ νέου σε λειτουργία, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την ανάγκη σεβασμού από πλευράς ελληνικών αρχών της κοινοτικής νομοθεσίας για τις απολύσεις.
Σημειώνεται ότι νωρίτερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επανέλαβε τις θέσεις της για τη διακοπή της λειτουργίας της ΕΡΤ, ενώ αναφερόμενη στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπογράμμισε τη σημασία συνέχισης της πολιτικής σταθερότητας στην Ελλάδα.
Παράλληλα, επισήμανε ότι ο πλουραλισμός των ΜΜΕ στα κράτη-μέλη είναι ουσιαστικός για τις δημοκρατικές αρχές της ΕΕ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι περιοχές με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές για αγορά ή ενοικίαση κατοικίας
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και …κατάγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Στη Γαλλία προστίθεται ένας νέος εκατομμυριούχος κάθε 15 λεπτά – Τι ισχύει στην Ευρώπη και πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Το τελευταίο αντίο στην αιώνια ελεύθερη, Πάολα Ρεβενιώτη
- Καθηγητής Νομικής στην Οξφόρδη: «Ο Δημητριάδης είναι ύποπτος πολύ σοβαρών κακουργημάτων»
- Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο αστυνομικοί
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442