Καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα στο Πολιτιστικό Πάρκο
Στον χώρο υπάρχει ο »Τρεχάλας» το απίθανο Παραδοσιακό Τρενάκι, Όμορφα ρετρό δίκυκλα, τρίκυκλα και τετράκυκλα ποδήλατα, ο Παρασκευάς, το μικρό αλογάκι, αλλά και η Μαγδάλω η χαριτωμένη Γαϊδουρίτσα του Πάρκου.
Επίσης, οι επισκέπτες θα συναντήσουν λίμνες με ψαράκια και πάπιες, κατσικούλες, κοτούλες, κουνελάκια και γενικά ζωάκια, που σκηνογραφούν ένα περιβάλλον μικρού χωριού.
Οι Βόλτες που αναφέρθηκαν τιμώνται προαιρετικά:
3€ για το Tρενάκι
5€ για το αλογάκι
1€ για τα ρετρό ποδήλατα
1€ για τα δίκυκλα
2€ για το τρίκυκλο ποδήλατο κλπ.
Επίσης, υπάρχουν μεγάλα τραπέζια μέσα σε ένα χώρο σκιερό και καταπράσινο, για να κάνουν το πίκ-νίκ τους ή να πιούν τον καφέ τους.
Υπάρχει βεβαίως και πωλητήριο με κρύα σάντουιτς, σνάκς αναψυκτικά και χυμούς.
Στο Πάρκο οι μικροί φίλοι μπορούν να φέρουν τα ποδήλατά τους και να περιπλανηθούν σε υπέροχες διαδρομές μέσα στο Πάρκο.
Το εισιτήριο για όλους πάνω από δύο ετών κοστίζει 2€ και περιλαμβάνει την είσοδό στο Πάρκο και στο φημισμένο Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας.
Με ένα έξτρα εισιτήριο, προαιρετικά, οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε κάποιες από τις πολυποίκιλες δραστηριότητες, που λαμβάνουν χώρα κάθε Σαββατοκύριακο – και αλλάζουν από εβδομάδα σε εβδομάδα- ή σε κάποιο από τα ξεχωριστά, παράλληλα εργαστήρια.
ΧΡΥΣΑΛΙΔΑ
(Εταιρεία Μελέτης, Καταγραφής, Διατήρησης και Ανάπτυξης
Περιβαλλοντικής, Ιστορικής και Πολιτιστικής Κληρονομιάς)
Μουσείο Ελληνικής Λαογραφίας
Μουσείο 7.500 τμ που βρίσκεται εντός του «Πολιτιστικού Πάρκου», είναι Ευρωπαϊκών Προδιαγραφών και είναι φτιαγμένο σαν ένα Μικρό Παραδοσιακό Χωριό.
Πολιτιστικό Πάρκο
16o χλμ. προέκτασης Αττικής Οδού προς Λαύριο
Γραμμές Επικοινωνίας: 22990 47999, 22990 67999, 22990 67770
fax: 22990 47031
E-mail: welcome@politistikoparko.gr
www.politistikoparko.gr
- At Davos, AKTOR CEO Urges EU to Move Faster on LNG
- Από την Bundesliga στο McDonald’s: Η δεύτερη ζωή του Αλεξάντερ Νούρι
- Κοντά στην επιστροφή του στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας
- Σοφές συμβουλές για να έχουμε θριαμβευτική επιτυχία στην εκπαίδευση του σκύλου μας
- Mια γενιά που δεν φοβάται να διακόψει κάθε επαφή – Το οικογενειακό δράμα των Μπέκαμ με τον γιο τους Μπρούκλιν οδηγεί σε συμπεράσματα
- ΑΑΔΕ: Τα νέα «όπλα» για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής – Πώς θα εντοπίζονται οι παραβάτες

