Εκδήλωση για παιδιά με αφορμή τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά
Το βιβλιοπωλείο Ακροκέραμος και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά “Ο Ιπτάμενος δίσκος” και “Ενα κεράκι για το Ρινοκεράκι“, την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 19.00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου. Follow @ingrBook!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”//platform.twitter.com/widgets.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,”script”,”twitter-wjs”); 1ο μέρος Τι μπορεί να μαγειρεύουν ένας δακρυσμένος γιαρμάς, μια φρυγανιά, […]
Το βιβλιοπωλείο Ακροκέραμος και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα Παραμύθια Ντορεμύθια του Ευγένιου Τριβιζά “Ο Ιπτάμενος δίσκος” και “Ενα κεράκι για το Ρινοκεράκι“, την Τρίτη 25 Ιουνίου, στις 19.00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
1ο μέρος Τι μπορεί να μαγειρεύουν ένας δακρυσμένος γιαρμάς, μια φρυγανιά, μια καυτή πιπεριά, ένας κύβος ζάχαρη και μια πατάτα, ενώ η κυρα-Κατίνα λείπει για λίγο από την κουζίνα της;
Τα παιδιά με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη θα παίξουν ένα παιχνίδι ρέμπους. Μέσα από το παιχνίδι των εικόνων γίνονται αφηγητές αλλά και συνταξιδιώτες σε ένα διασκεδαστικό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες και εκπλήξεις!
2ο μέρος Πρόσκληση σε πάρτι γενεθλίων Ο Ροδόλφος το Ρινοκεράκι σας καλεί στο πάρτι που κάνει για τα πρώτα του γενέθλια! Τα παιδιά με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη θα βοηθήσουν το ρινοκεράκι να σβήσει το πεισματάρικο κεράκι της τούρτας του, θα φυσήξουν, θα φταρνιστούν, θα κουβαλήσουν κουβάδες με νερό, θα ξηλώσουν μπανιέρες και, με αυτό τον διασκεδαστικό τρόπο, θα πάρουν ένα μήνυμα για τη σημασία της υπομονής στη ζωή μας η οποία μας γλιτώνει από πολύ σφουγγάρισμα!
Αν καταφέρουμε να σβήσουμε με τον Ροδόλφο το κεράκι, τότε θα παίξουμε παρέα ένα ωραίο παιχνιδάκι!
Βιβλιοπωλείο Ακροκέραμος Ηρακλειδών 34 και Ακταίου 19, Θησείο
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας