Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έγδυσε» το κτήριο και το πούλαγε κομμάτι-κομμάτι

«Έγδυσε» το κτήριο και το πούλαγε κομμάτι-κομμάτι

Κομμάτι-κομμάτι επιχείρησε να πουλήσει τα ...δομικά υλικά κτηρίου, όπου στεγαζόταν παλαιότερα το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κατερίνης, ένας 45χρονος στην Πιερία, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο αφαίρεσε από αυτό κουφώματα (πόρτες και παράθυρα), χαλκοσωλήνες και δεκάδες καλώδια. Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, όταν επιχείρησε να πουλήσει ανεπιτυχώς 19 τμήματα κουφωμάτων σε επιχείρηση παλαιών αντικειμένων στην Πιερία.

Κομμάτι-κομμάτι επιχείρησε να πουλήσει τα …δομικά υλικά κτηρίου, όπου στεγαζόταν παλαιότερα το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κατερίνης, ένας 45χρονος στην Πιερία, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο αφαίρεσε από αυτό κουφώματα (πόρτες και παράθυρα), χαλκοσωλήνες και δεκάδες καλώδια.

Ο 45χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης, όταν επιχείρησε να πουλήσει ανεπιτυχώς 19 τμήματα κουφωμάτων σε επιχείρηση παλαιών αντικειμένων στην Πιερία.

Αναλυτικότερα, σε αστυνομική έρευνα σε αποθήκη της κατοικίας του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 τμήματα καλωδίου σύνδεσης διαδικτύου και τρία τμήματα καλωδίου τηλεφωνικών συνδέσεων.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 45χρονος είχε αφαιρέσει από το ίδιο κτήριο χαλκοσωλήνες, κουφώματα αλουμινίου από τρία παράθυρα και μία πόρτα, καθώς και άγνωστο αριθμό καλωδίων ηλεκτροδότησης του κτηρίου.

Στις 23 Μαΐου διέθεσε σε επιχείρηση ανακύκλωσης παλαιών αντικειμένων 25 τμήματα προφίλ αλουμινίου από συνολική ποσότητα κουφωμάτων αξίας περίπου 3.000 ευρώ.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ -σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας- η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή του 45χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024