Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα βραζιλιάνικα σενάρια για Φαμπιάνο
Για μια ακόμη φορά και προτού... σφίξουν οι ζέστες και ανέβει ο καλοκαιρινός μεταγραφικός πυρετός, ο Ολυμπιακός αναγκάζεται να διαψεύσει άλλο ένα σενάριο στο οποίο μπλέχτηκε. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά εφημερίδας του Σάο Πάολο να υποστηρίξει πως οι «Ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Λουίς Φαμπιάνο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνουν λόγο για προσφορά ακόμη και ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ! Ωστόσο, οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι ουδέποτε ασχολήθηκαν με την περίπτωση του 32χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού!
Για μια ακόμη φορά και προτού… σφίξουν οι ζέστες και ανέβει ο καλοκαιρινός μεταγραφικός πυρετός, ο Ολυμπιακός αναγκάζεται να διαψεύσει άλλο ένα σενάριο στο οποίο μπλέχτηκε. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά εφημερίδας του Σάο Πάολο να υποστηρίξει πως οι «Ερυθρόλευκοι» εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση απόκτησης του Λουίς Φαμπιάνο, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνουν λόγο για προσφορά ακόμη και ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ! Ωστόσο, οι Πειραιώτες αναφέρουν ότι ουδέποτε ασχολήθηκαν με την περίπτωση του 32χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού!
Συγκεκριμένα, από την πλατεία Αλεξάνδρας σαφώς και δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο. Αντίθετα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού διαψεύδουν κατηγορηματικά κάθε περίπτωση ενασχόλησης της ομάδας με τον Φαμπιάνο αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κινηθούν σε άλλο μήκος κύματος στις μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός σίγουρα ψάχνει για παίκτες πιο μικρής ηλικίας, σε λογικό κόστος απόκτησης και με μεταπωλητική αξία.
Όπως έχουν επισημάνει οι Πειραιώτες θα υπάρξουν και δύο προσθήκες πολύ σημαντικών παικτών όμως όχι με τα δεδομένα Φαμπιάνο, αλλά με παίκτες που συγκεντρώνουν διαφορετικές προϋποθέσεις και στοιχεία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Μαντόνα προσφέρει αμοιβή μετά την εξαφάνιση του vintage κοστουμιού της από το Coachella
- Από τον Κλοπ, στον Ποτσετίνο: Τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο της Ρεάλ
- Της πούλησε έρωτα, της έκλεψε μια περιουσία – Τα ύπουλα κόλπα της διαδικτυακής απάτης
- ΠΟΕ-ΟΤΑ: 24ωρη πανελλαδική απεργία και συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας την Παρασκευή 24 Απριλίου
- Κρήτη: Άγρια επίθεση σκύλου σε 12χρονο στη Μεσαρά
- Ο Πέδρο Μαρτίνεθ αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν (pic)





