Τη Δευτέρα η καταβολή συντάξεων του ΤΑΠ-ΟΤΕ
Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου θα καταβληθούν οι συντάξεις Ιουνίου στους ατομικούς λογαριασμούς των περίπου 2.300 δικαιούχων του ΤΑΠ-ΟΤΕ, μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΙΚΑ, η καθυστέρηση οφείλεται στην ύπαρξη τεχνικού προβλήματος, το οποίο διευθετήθηκε.
Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου θα καταβληθούν οι συντάξεις του Ιουνίου στους ατομικούς λογαριασμούς των περίπου 2.300 δικαιούχων του ΤΑΠ-ΟΤΕ, μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ.
Σύμφωνα με τη διοίκηση του ΙΚΑ, η καθυστέρηση οφείλεται στην ύπαρξη τεχνικού προβλήματος, το οποίο διευθετήθηκε.
Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ιδρύματος, τα έσοδα του ΙΚΑ το Μάιο του 2013 ανήλθαν στο ύψος των 858.840.999,47 ευρώ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τι κάνουν οι έφηβοι όταν μεγαλώσουν; Οι 3 στους 4 νέους εργαζόμενους δεν βγάζουν το μήνα
- Η τελική βαθμολογία των playoffs 5-8 της Super League (pic)
- Κέντρο Στίμσον για το Μαρόκο: Στρατηγικές τοποθετήσεις και άλματα προόδου
- Το αμερικανικό ουίσκι στα χειρότερά του: Βαρέλια αρκετά για να ξεδιψάσουν οι ΗΠΑ τα επόμενα 10 χρόνια
- Βλάβη στο «Kalymnos Dolphin» – Ταλαιπωρία για 117 επιβάτες
- Άρης – Λεβαδειακός 3-0: Στην 5η θέση με υπογραφή Καντεβέρε
