Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Οριακό προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία δίνει νέα δημοσκόπηση
Προβάδισμα 0,5% στη Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για την εβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη. Τρίτο κόμμα, με ποσοστό άνω του 10%, η Χρυσή Αυγή.
Προβάδισμα 0,5% στη Νέα Δημοκρατία, έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse RC για τηνεβδομαδιαία εφημερίδα «Το Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη.
Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 20% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει 6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 4%, η Χρυσή Αυγή 13%, η ΔΗΜΑΡ 3,5%, το ΚΚΕ 5,5% και οι Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%.
Με αναγωγή επί των εγκύρων, η γενική εικόνα για το οριακό προβάδισμα της ΝΔ παραμένει. Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων διαμορφώνονται ως εξής: ΝΔ 23%, ΣΥΡΙΖΑ 22,5%, ΠΑΣΟΚ 7%, ΑΝΕΛ 4,5%, Χρυσή Αυγή 14,5%, ΔΗΜΑΡ 4%, ΚΚΕ 6% και Οικολόγοι Πράσινοι 1,5%.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου