Με συνοδεία περιπολικού τα βραδινά δρομολόγια της γραμμής Ασπροπύργου
Μόνο με συνοδεία περιπολικού πραγματοποιούνται τα βραδινά δρομολόγια της τοπικής γραμμής 805 του Ασπροπύργου, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί σειρά επιθέσεων κατά των οδηγών αλλά και ζημιές στα λεωφορεία. Όπως είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, όταν δεν υπάρχει περιπολικό οι οδηγοί αποβιβάζουν τους επιβάτες στα διυλιστήρια και εκείνοι πρέπει να διανύσουν με τα πόδια μια απόσταση μέχρι και 5 χιλιομέτρων ως τον Ασπρόπυργο κάτω από ιδιαιτέρως επικίνδυνες συνθήκες.
Μόνο με συνοδεία περιπολικού πραγματοποιούνται τα βραδινά δρομολόγια της τοπικής γραμμής 805 του Ασπροπύργου, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί σειρά επιθέσεων κατά των οδηγών αλλά και ζημιές στα λεωφορεία.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Λεωνίδας Σκούλος είπε ότι μόλις πέφτει το σκοτάδι τα δρομολόγια του λεωφορείου 805 γίνονται προσωρινά με συνοδεία περιπολικού της Αστυνομίας, μέχρις ότου να ληφθούν μέτρα.
Όταν δεν υπάρχει περιπολικό οι οδηγοί αποβιβάζουν τους επιβάτες στα διυλιστήρια και εκείνοι πρέπει να διανύσουν με τα πόδια μια απόσταση μέχρι και 5 χιλιομέτρων ως τον Ασπρόπυργο, κάτω από ιδιαίτερα επικίνδυνες συνθήκες.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).