Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για το 3-0
Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παίζουν την Δευτέρα με ΑΓΟΡ και Πανιώνιο αντίστοιχα εκτός έδρας με στόχο το «ροζ φύλλο» που θα τους φέρει αντιμέτωπους στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παίζουν την Δευτέρα με ΑΓΟΡ και Πανιώνιο αντίστοιχα εκτός έδρας με στόχο το «ροζ φύλλο» που θα τους φέρει αντιμέτωπους στους τελικούς του πρωταθλήματος.
Οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στην έδρα του Ρεθύμνου για να «σκουπίσουν» τον αντίπαλο αν και έχουν δύο σημαντικά προβλήματα καθώς ο Έισι Λο και ο Στράτος Περπέρογλου δεν θα είναι στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα
Οι «πράσινοι» από την δική τους πλευρά θα αντιμετωπίσουν τους «κυανέρυθρους» στη Νέα Σμύρνη με έναν και μόνο στόχο.
Το ευχάριστο για τον Πεδουλάκη είναι ότι ο Στεφάν Λάσμε δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα και θα είναι στην διάθεση του προπονητή του.
Εφόσον οι σειρές τελειώσουν σήμερα, οι τελικοί της Α1 θα αρχίσουν την προσεχή Παρασκευή (την Πέμπτη οι μικροί τελικοί).
Αν έστω κι ένας από τους δύο ημιτελικούς οδηγηθεί σε τέταρτο παιχνίδι, θα γίνει την Τετάρτη σε Ρέθυμνο (16:30, ΝΕΤ) ή/και Νέα Σμύρνη (20:00, ΕΤ1).
Εφόσον η πρόκριση κριθεί την Τετάρτη έστω και για ένα ζευγάρι, μεγάλοι και μικροί τελικοί θα αρχίσουν Κυριακή και Σάββατο αντίστοιχα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΑΓΟΡ-OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 16:30 (ΝΕΤ)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 20:00 (ΕΤ-1)
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΚΚΕ: Αποκρουστική και βάρβαρη η ΚΥΑ της κυβέρνησης για το άσυλο
- Ο Λανουά σκέφτεται την πρόταση Ροσέτι για μηνιαία τηλεκριτική
- Αποτροπιασμός στην Καλλιθέα: Ηλικιωμένος επιδείκνυε τα γεννητικά του όργανα σε 6χρονο κοριτσάκι
- Ο Μικ Τζάγκερ γνωρίζεται εδώ και αιώνες με τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, κι όμως υπάρχει ένα «αλλά»
- Θεσσαλονίκη: Ανήλικη υπέστη καρδιακή ανακοπή μέσα στο σπίτι της – Την έσωσε με ΚΑΡΠΑ η μητέρα της
- Μια «αποφαστική δράση» εναντίον της Χεζμπολάχ υπόσχεται ο αρχηγός του ισραηλινού στρατού


