Εκτός ΕΣΠΑ η ανάπλαση των πλατειών Αττικής και Αγ.Παντελεήμονα
Στην απένταξη του έργου της ανάπλασης των πλατειών Αττικής και Αγ. Παντελεήμονα από το ΕΣΠΑ 2007 - 2013 προχώρησε τη Δευτέρα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός. Το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ (7.932.055,58 ευρώ) είχε «λιμνάσει» τους τελευταίους 18 μήνες.
Στην απένταξη του έργου της ανάπλασης των πλατειών Αττικής και Αγ. Παντελεήμονα από το ΕΣΠΑ 2007 – 2013 προχώρησε τη Δευτέρα ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός.
Το συγκεκριμένο έργο, προϋπολογισμού 8 εκατ. ευρώ (7.932.055,58 ευρώ) είχε «λιμνάσει» τους τελευταίους 18 μήνες.
Όπως σημείωσε ο Γ.Σγουρός, τα έργα που καθυστερούν αδικαιολόγητα θα απεντάσσονται και τη θέση τους θα παίρνουν έργα «που συνδυάζουν κοινωνική αναγκαιότητα και επιχειρησιακή ετοιμότητα, ώστε να διασφαλισθεί η μέγιστη δυνατή απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΕΦΚΑ – ΚΕΑΟ: Ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις – Νέα ευκαιρία για περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες
- «Απογειώνονται» οι καθυστερήσεις στις πτήσεις
- Νησιά και λειψυδρία – Τι φταίει και τι πρέπει να γίνει
- Η τεχνητή νοημοσύνη απέκτησε τον μεγαλύτερο αντίπαλό της: την κοινωνία
- Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό
- Ο Βιν Ντίζελ μοιράζεται στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της ταινίας «Fast Forever»
- Σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ: Ο Τραμπ δεν ξεχνά ότι δεν τον βοήθησαν με το Ιράν – Και θα το καταστήσει σαφές
- Στεγαστική κρίση: «Βουτιά» στις βαθύτερες αιτίες της – Από το δικαίωμα στην κατοικία στην επισφάλεια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442