Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
V. Rossi: Αγωνιστικό συμβάν η επαφή μου με τον Α. Bautista

V. Rossi: Αγωνιστικό συμβάν η επαφή μου με τον Α. Bautista

Ένα αγωνιστικό συμβάν και τίποτε περισσότερο, θεωρεί ο Valentino Rossi την επαφή που είχε με τον Alvaro Bautista, η οποία εξελίχθηκε σε πτώση και εγκατάλειψη και για τους δύο.

Ο Valentino Rossi θεωρεί λήξαν το περιστατικό που είχε με τον Alvaro Bautista. Οι δύο αναβάτες είχαν επαφή μεταξύ τους στην τέταρτη στροφή της πίστας του Mugello, μόλις στον πρώτο γύρο του ιταλικού Grand Prix.

Ο Πορτογάλος αναβάτης της δορυφορικής Honda βρισκόταν στην εξωτερική γραμμή της στροφής. Πλαγιάζοντας τη μοτοσικλέτα του για να στρίψει, ήρθε σε επαφή με τη Yamaha του «γιατρού», ο οποίος ακολούθησε πιο ανοιχτή γραμμή.

Και οι δύο έχασαν τον έλεγχο των μοτοσικλετών τους και έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα, καταλήγοντας στην αμμοπαγίδα.

Όπως δήλωσε ο V. Rossi, η περίπτωση είναι ένα απλό αγωνιστικό συμβάν. «Είναι πολύ πιθανό να μην με είδε καν. Συμβαίνουν αυτά στον αγώνα» δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης της Yamaha προσθέτοντας: «Ήταν κρίμα. Ήταν στο Mugello και μπορούσαμε να κάνουμε ένα πολύ ωραίο αγώνα».

Ο Α. Bautista δήλωσε ότι δεν είχε καταλάβει ότι ο V. Rossi ήταν σε τόσο μικρή απόσταση δίπλα του, χαρακτηρίζοντας «παράξενο» το συμβάν. «Αλλάζοντας τη γραμμή μου στο σικέιν, από τη μια στροφή στην άλλη, ξαφνικά είδα δίπλα μου τον Valentino και χτυπήσαμε», δήλωσε ο Πορτογάλος.

Λήξαν, αγωνιστικό συμβάν, θεώρησαν το περιστατικό και οι κριτές του αγώνα, οι οποίοι αφού άκουσαν τις απόψεις και των δύο αναβατών και μελέτησαν το οπτικό υλικό, απεφάνθησαν ότι δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω διερεύνησης του ζητήματος.

auto.in.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024