Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του ακραίου Ποτότσνικ
Την απόκτηση του Γιέρνι Ποτότσνικ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ανακοίνωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος Σλοβένος ακραίος αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πανηγύρισε το νταμπλ, αλλά και το Λιγκ Καπ. Ο Ποτότσνικ είχε εξάλλου μια εξαιρετική χρονιά με τον Παμβοχαικό, τον οποίο οδήγησε μέχρι και πλέι οφ του πρωταθλήματος τη σεζόν 2011-2012.
Την απόκτηση του Γιέρνι Ποτότσνικ για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 ανακοίνωσε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ. Ο 32χρονος Σλοβένος ακραίος αγωνιζόταν την τελευταία σεζόν στον Ολυμπιακό, με τον οποίο πανηγύρισε το νταμπλ, αλλά και το Λιγκ Καπ. Ο Ποτότσνικ είχε εξάλλου μια εξαιρετική χρονιά με τον Παμβοχαικό, τον οποίο οδήγησε μέχρι και πλέι οφ του πρωταθλήματος τη σεζόν 2011-2012.
«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Μετά από δύο καλές χρονιές με τον Παμβοχαϊκο και τον Ολυμπιακό, ήθελα να μείνω στην Ελλάδα. Το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλό και πάντα στην Ελλάδα νιώθω ευπρόσδεκτος. Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ καλή για έναν αθλητή και αυτό προσθέτει ακόμα ένα κίνητρο. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα πολύ καλό σωματείο με υψηλούς στόχους. Επίσης έμαθα ότι Θεσσαλονίκη είναι μια πολύ όμορφη πόλη και χαίρομαι που θα συνεχίσω εκεί την καριέρα μου» δήλωσε ο Ποτότσνικ, ενώ για τις «χρυσές» σεζόν σε Παμβοχαϊκό και Ολυμπιακό είπε:
«Πράγματι είχα μια πολύ καλή χρονιά με τον Παμβοχαϊκό πρόπερσι, η οποία με βοήθησε να πάω με τον Ολυμπιακό. Χαίρομαι που κατακτήσαμε όλους τους τίτλους. Ήταν μια πολύ καλή χρονιά. Στον Ολυμπιακό οι παίκτες στη θέση που αγωνιζόμουν εγώ ήταν περισσότεροι και έτσι ο χρόνος ήταν μοιρασμένος. Έπαιξα στα τελικά και βοήθησα όσο μπορούσα την ομάδα. Είμαι έτοιμος να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ και να τον βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχει τους στόχους του».
Όσο για τους στόχους του ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα ο Ποτότσνικ είπε ότι «είναι νωρίς να μιλήσουμε για στόχους, πριν ολοκληρωθεί το ρόστερ της ομάδας. Σίγουρα όμως θα έχουμε μια ανταγωνιστική ομάδα με στόχο τη συμμετοχή μας σε όλους τους τελικούς».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι Μαϊάμι Χιτ παρουσίασαν τον Αντετοκούνμπο: «Εδώ γνώρισα τη γυναίκα μου, είναι μια πόλη με πολλή ζέστη, όπως στην Ελλάδα»
- Μουντιάλ 2026: Η φωτογραφία με τον Μέσι που δείχνει γιατί η Αργεντινή είναι πραγματική «ομάδα»
- Super League: Το αναλυτικό πρόγραμμα για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 (pics)
- Super League: Τα ντέρμπι για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 -Την 6η αγωνιστική το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
- Κλήρωση Super League: Αυτοί είναι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής για τη σεζόν 2026-27
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Μια αγκαλιά για τον Γκάρι Νέβιλ
- Οι Άγγλοι τα παίζουν «όλα για όλα» με Γκουαρντιόλα
- Άρης: Επίσημα παίκτης του ο Τζερεμάια Ρόμπινσον-Ερλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)


























![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442