Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκέψη για αγωγή σε Δημητρίου, διακαής πόθος ο Καραγκούνης

Σκέψη για αγωγή σε Δημητρίου, διακαής πόθος ο Καραγκούνης

Αποφασισμένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού, να κινηθούν νομικά κατά του υπευθύνου αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου. Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» πήραν μεν την άδεια, ωστόσο, η εισήγηση του Δημητρίου ήταν αρνητική, γεγονός που προκάλεσε το μένος του Γιάννη Αλαφούζο και των συνεργατών του. Στο μεταξύ, αφού το θέμα της αδειοδότησης διευθετήθηκε, πλέον, όλοι στο «Τριφύλλι» κοιτούν τα μεταγραφικά, όπου διακαής πόθος είναι η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη. Στο Όστερμπεκ η προετοιμασία.

Αποφασισμένοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της διοίκησης του Παναθηναϊκού, να κινηθούν νομικά κατά του υπευθύνου αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργου Δημητρίου. Θυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» πήραν μεν την άδεια, ωστόσο, η εισήγηση του Δημητρίου ήταν αρνητική, γεγονός που προκάλεσε το μένος του Γιάννη Αλαφούζο και των συνεργατών του.

Για το λόγο αυτό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά κατά του υπευθύνου αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Sportday», καθώς όπως έλεγαν: «Είχε προσβλητική και απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Θα του γίνει αγωγή, για να μάθει να σέβεται».

Διακαής πόθος ο «Κάρα»

Στο μεταξύ, αφού το θέμα της αδειοδότησης διευθετήθηκε, πλέον, όλοι στο «Τριφύλλι» κοιτούν τα μεταγραφικά, όπου διακαής πόθος είναι η επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη, με τους Γιάννη Αναστασίου και Νίκο Νταμπίζα να έχουν αναλάβει προσωπικά την υπόθεση.

Ο νέος τεχνικός των «πρασίνων» θεωρεί πως ο «Κάρα» είναι ιδανικός για αρχηγός, με την παρουσία του τόσο στο γήπεδο, όσο και στα αποδυτήρια. Η προσωπικότητά του εξάλλου αποτελεί σημείο αναφοράς για την ιστορία του Παναθηναϊκού, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο Αναστασίου θεωρεί πως μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νεότερους.

Ο «τυπάρας» θα ήθελε να επιστρέψει στο «τριφύλλι» και το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού να προσπαθήσει να τον πείσει να πει το πολυπόθητο «ναι», μετά το τέλος των υποχρεώσεων με την Εθνική ομάδα.

Στο Όστερμπεκ η προετοιμασία

Από εκεί και πέρα, όπως όλα δείχνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί στο Όστερμπεκ που βρίσκεται κοντά στο Άρνεμ. Η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στις 4 Ιουλίου, εκτός και αν ο ΠΑΣ δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Το Όστερμπεκ είναι μία πόλη 11.500 κατοίκων και με κλίμα ιδανικό για θερινή προετοιμασία. Η συγκεκριμένη πόλη βρίσκεται 5 χλμ. μακριά από το Άρνεμ, μέρος το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Γιάννης Αναστασίου και γι’ αυτό το επέλεξε για το «τριφύλλι».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024