Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η σχέση Ιβάν - Ζαγόρ - Βρύζα, ο Πασιένσια και το «όχι» Προσινέτσκι

Η σχέση Ιβάν – Ζαγόρ – Βρύζα, ο Πασιένσια και το «όχι» Προσινέτσκι

Μπορεί ο θόρυβος από την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο να έχει καταλαγιάσει εν αναμονή της κυριακάτικης τελευταίας στροφής των πλέι οφ, όπου θα κριθεί το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League, όμως, ο Ιβάν Σαββίδης, τις προηγούμενες ημέρες ξέσπασε πάνω στους άμεσους συνεργάτες του, Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα. Ωστόσο, οι επόμενες ημέρες που «έτρεξαν» εστίασαν στο θέμα της συμφωνίας με τον νέο προπονητή της ομάδας. Κρίνοντας, μάλιστα, από την εισήγηση των Βρύζα - Ζαγοράκη για τον Ντομίνγκος Πασιένσια, την οποία και προέκρινε ο Σαββίδης, φαίνεται ότι η «παρεξήγηση» λύθηκε. Άκαρπη προσπάθεια για Προσινέτσκι. Επαφή με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς.

Μπορεί ο θόρυβος από την εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ατρόμητο να έχει καταλαγιάσει εν αναμονή της κυριακάτικης τελευταίας στροφής των πλέι οφ, όπου θα κριθεί το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League, όμως, ο Ιβάν Σαββίδης, τις προηγούμενες ημέρες ξέσπασε πάνω στους άμεσους συνεργάτες του, Θοδωρή Ζαγοράκη και Ζήση Βρύζα.

«Ανεύθυνοι. Εσείς φταίτε. Εσάς βρίζουν! Ανώριμοι. Όποιος δεν μπορεί, να σηκωθεί να φύγει», ήταν μερικά μόνο από τα «βέλη» του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με ρεπορτάζ που αποκαλύπτει η εφημερίδα «Sportday».

Ωστόσο, οι επόμενες ημέρες που «έτρεξαν» εστίασαν στο θέμα της συμφωνίας με τον νέο προπονητή της ομάδας. Κρίνοντας, μάλιστα, από την εισήγηση των Βρύζα – Ζαγοράκη για τον Ντομίνγκος Πασιένσια, την οποία και προέκρινε ο Σαββίδης, φαίνεται ότι η «παρεξήγηση» λύθηκε.

«Εξαιρετική επιλογή ο Ντομίνγκος»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο πρόεδρος της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ για τον Πορτογάλο τεχνικό, Ντομίνγκος Πασιένσια, προτρέποντας τον ΠΑΟΚ να τον πάρει με κλειστά μάτια. Ο ισχυρός άνδρας της Μπράγκα με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Goal» τόνισε για τον πρώην τεχνικό της ομάδας του τα εξής: «Για όλους μας εδώ στην Μπράγκα ο Ντομίνγκος είναι πραγματικός ηγέτης. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή. Είναι νέος σε ηλικία, αλλά γεμάτος αυτοπεποίθηση και εδώ στην Μπράγκα έκανε εξαιρετική δουλειά. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχουμε στην Πορτογαλία. Οι υπεύθυνοι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον τι είναι αυτό που πρέπει να κάνουν. Αν με ρωτούσαν πάντως, θα τους έλεγα να τον πάρουν με κλειστά μάτια. Πιστεύω ότι αν τελικά συμφωνήσουν μαζί του, θα έχουν κάνει μια πραγματικά εξαιρετική επιλογή. Είναι ένας πραγματικός ηγέτης και θεωρώ ότι μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα στον ΠΑΟΚ, όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη».

«Όχι» από Προσινέτσκι

Στο μεταξύ, για την πρόσληψη του Ρόμπερτ Προσινέτσκι φέρεται να κινήθηκε ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με κροατικό δημοσίευμα. Όπως αναφέρεται, ωστόσο, ο Κροάτης παλαίμαχος μέσος προτίμησε να παραμείνει στην Καϊσερίσπορ, παρότι η οικονομική πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν καλύτερη. Οι Κροάτες αναφέρουν πως άνθρωποι του ΠΑΟΚ ταξίδεψαν μέχρι το Ζάγκρεμπ για τις επαφές, αλλά έφυγαν με άδεια χέρια. Ο 44χρονος Προσινέτσκι, που είχε δουλέψει ως βοηθός στην εθνική Κροατίας και ως πρώτος προπονητής στον Ερυθρό Αστέρα, φέτος οδήγησε την ομάδα της Καισάρειας στην πέμπτη θέση της τουρκικής λίγκας.

Σενάρια για Γιοβάνοβιτς

Το θέμα του προπονητή βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως έχει σταματήσει το ψάξιμο για παίκτες, με τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς να βρίσκεται στο στόχαστρο. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός ακούστηκε για τον Ολυμπιακό, αλλά φαίνεται πως και ο ΠΑΟΚ έχει μπει στο κόλπο για την απόκτησή του. Μάλιστα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» φέρεται να έχει κάνει ήδη επαφή με τον μάνατζέρ του, για να του καταθέσει την προσφορά του. Ο Γιοβάνοβιτς μένει ελεύθερος στις 30 Ιουνίου από την Άντερλεχτ, καθώς δεν τα βρίσκει για να μείνει με νέο συμβόλαιο. Ο Σέρβος αριστεροπόδαρος θέλει διετές συμφωνία, ενώ οι Βέλγοι του προσφέρουν ανανέωση για έναν χρόνο και γι’ αυτό έχει αρχίσει να… ψάχνεται.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την Μακάμπι στη φετινή Euroleague (vids)

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ σε 9 εκτός έδρας παιχνίδια με τις top-10 ομάδες της Euroleague κέρδισε μόνο τον Παναθηναϊκό, τον οποίο μάλιστα νίκησε δύο φορές στην Αθήνα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024