Παζάρι βιβλίων του ΒΗΜΑ FM, στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής
Από την Πέμπτη 30 Μαΐου ως το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου ξανανοίγει το ΒΑΖAΑR βιβλίου που αγκαλιάζουν κάθε φορά οι Αθηναίοι και οι ακροατές του ΒΗΜΑ FM. Όπως και πέρυσι το καλοκαίρι, στους κήπους του Μεγάρου Μουσικής. Follow @ingrBook!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0];if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=”//platform.twitter.com/widgets.js”;fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,”script”,”twitter-wjs”); Θα διατεθούν 200.000 βιβλία προς 1 ευρώ το καθένα. Ανάμεσά τους οι πιο δημοφιλείς […]
Θα διατεθούν 200.000 βιβλία προς 1 ευρώ το καθένα.
Ανάμεσά τους οι πιο δημοφιλείς σειρές λογοτεχνίας, ιστορικές εκδόσεις, πολιτικές εκδόσεις, ταξιδιωτικοί οδηγοί, παιδικά παραμύθια κ.α.
Και το σύνολο των εσόδων, θα διατεθεί και πάλι για τους σκοπούς του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) του Δήμου Αθηναίων, με στόχο να αγοραστούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Μέχρι τώρα από τα BAZAAR του ΒΗΜΑ FM έχουν συγκεντρωθεί περίπου 350.000 ευρώ για τους αστέγους του Δήμου Αθηναίων και εκτιμάται ότι το βράδυ της Κυριακής το ποσό θα έχει ξεπεράσει τις 500.000 ευρώ.
Όπως κάθε φορά, το ΒΗΜΑ FM έχει ετοιμάσει μια σειρά εκπλήξεων για να κάνει την επίσκεψη των μικρών και των μεγάλων φίλων μας στους μαγευτικούς κήπους του Μεγάρου Μουσικής, ακόμη πιο ευχάριστη.
Και τρεις μοναδικές συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, εντελώς δωρεάν.
Οι καλλιτέχνες που θα λάβουν μέρος είναι:
* Παρασκευή 31 Μαΐου: ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τα ψηλά ρεβέρ, η Ραλλία Χρηστίδου, η Μαρία Τσαρούχα και οι Blues Fathers & the Swingers.
* Σάββατο 1 Ιουνίου: ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας, ο Νίκος Ζιώγαλας, οι No Sequence, o Tζώνυ Βαβούρας & Τhe Cadillacs και η Παιδική Χορωδία Δ. Τυπάλδου.
* Κυριακή 2 Ιουνίου: ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Φίλιππος Πλιάτσικας και οι Zero-Zero.

Την προσπάθεια του BHMA FM 99,5 στηρίζουν η Τράπεζα Πειραιώς, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Μυτιληναίος, η WIND, η «Ελληνικός Χρυσός», η Ελαΐς Unilever Hellas, η Mercedes-Benz και η Chiquita Hellas.
- Διχάζει την Ιταλία η υπόθεση του κοσμηματοπώλη που καταδικάστηκε γιατί δολοφόνησε τους δύο ληστές του
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
