Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις κήρυξε ο πρωθυπουργός

Την έναρξη του Ράλι Ακρόπολις κήρυξε ο πρωθυπουργός

Την έναρξη του 59ου Ράλι Ακρόπολις στο Ζάππειο, κήρυξε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κρατώντας μια ελληνική σημαία κατά την εκκίνηση των δύο πρώτων αυτοκινήτων. «Το Ράλι Ακρόπολις είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την χώρα μας και θα πρέπει η Πολιτεία να το στηρίζει πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Ράλι Ακρόπολις.

Την έναρξη του 59ου Ράλι Ακρόπολις στο Ζάππειο, κήρυξε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κρατώντας μια ελληνική σημαία κατά την εκκίνηση των δύο πρώτων αυτοκινήτων.

Ο Α. Σαμαράς καλωσόρισε τους οδηγούς που μετέχουν και έκανε λόγο για μια μεγάλη διοργάνωση, την οποία η Πολιτεία πρέπει να στηρίζει ανεξάρτητα από την οικονομική κρίση.

«Το Ράλι Ακρόπολις είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός για την χώρα μας και θα πρέπει η Πολιτεία να το στηρίζει πάντα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Απαντώντας σε ερώτηση για την οικονομία, δήλωσε ότι περάσαμε δια πυρός και σιδήρου και τώρα πηγαίνουμε καλύτερα και επισήμανε ότι η ελληνική επιτυχία θα γίνει και ευρωπαϊκή επιτυχία.

Παράλληλα ανέφερε ότι για να έχουμε ανάπτυξη χρειάζονται επενδύσεις, ιδιωτικοποιήσεις, ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Μιλώντας για τον τουρισμό εκτίμησε πως η φετινή θα είναι από τις καλύτερες τουριστικές περιόδους για την Ελλάδα.

Ο πρωθυπουργός είχε, επίσης, συνομιλία με τους υπευθύνους της FIA, αλλά και με ελληνικά πληρώματα, που μετέχουν στο Ράλι.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω του Ράλι Ακρόπολις

Λόγω της διεξαγωγής του 59ου Ράλι Ακρόπολις, πραγματοποιούνται από την Παρασκευή προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Συγκεκριμένα, ισχύει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων, στις οδούς:

– Λ. Βασ. Όλγας σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της, από τις 16.00 έως τις 19.30.

– Στα Μέγαρα από τις 15.30 έως τη 1.00 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις οδούς Γερανείων, στο τμήμα της μεταξύ του Βόρειου Παράδρομου της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου μέχρι τη θέση «Γαλήνη» και Φιλελλήνων, Παναγίτσας και Βαρδουσίων, σε όλο το μήκος τους μέχρι την συμβολή τους με την οδό Γερανείων.

Εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024