Τον Ρεπουμπλικάνο Τζέιμς Κόμεϊ, πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης επί προεδρίας Τζορτζ Ο. Μπους, φέρεται να έχει επιλέξει ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για τη θέση του διευθυντή του FBI.
Τον Ρεπουμπλικάνο Τζέιμς Κόμεϊ, πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης επί προεδρίας Τζορτζ Ο. Μπους, φέρεται να έχει επιλέξει ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα για τη θέση του διευθυντή του FBI.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας New York Times, ο 52χρονος Τζέιμς Κόμεϊ, πρώην διαχειριστής αμοιβαίων κεφαλαίων υψηλού κινδύνου, διδάσκει σήμερα στη Σχολή Νομικής του Πανεπιστημίου της Κολούμπια. Θα αντικαταστήσει τον Ρόμπερτ Μιούλερ, ο οποίος αποχωρεί από τη διεύθυνση του FBI τον Σεπτέμβριο.
Η εφημερίδα επικαλείται δυο ανθρώπους που γνωρίζουν την επιλογή του προέδρου, ωστόσο ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία αυτή.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, η ημερομηνία διορισμού του νέου διευθυντή του FBI είναι άγνωστη μέχρι στιγμής.
Ο Μιούλερ είχε αναλάβει τη διεύθυνση του FBI μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.
Ο Τζέιμς Κόμεϊ έχει διατελέσει γενικός σύμβουλος της επενδυτικής εταιρείας Bridgewater Associates του Κονέκτικατ και η εμπειρία του κρίνεται χρήσιμη για το FBI, δεδομένων των περικοπών που αναμένεται να γίνουν στον προϋπολογισμό του.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.