Καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα – Νέα Υόρκη από την Delta
Απευθείας σύνδεση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης ξεκινά εκ νέου από την Κυριακή 2 Ιουνίου η Delta Air Lines. Το εποχιακό δρομολόγιο θα πραγματοποιείται καθημερινά από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη και αντίστροφα, με αεροσκάφος Airbus A330-300 χωρητικότητας 298 θέσεων, σε συνεργασία με τους εταίρους της Delta, Air France KLM.
Απευθείας σύνδεση του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με το αεροδρόμιο John F. Kennedy της Νέας Υόρκης ξεκινά εκ νέου από την Κυριακή 2 Ιουνίου η Delta Air Lines.
Το εποχιακό δρομολόγιο θα πραγματοποιείται καθημερινά από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη και αντίστροφα, με αεροσκάφος Airbus A330-300 χωρητικότητας 298 θέσεων, σε συνεργασία με τους εταίρους της Delta, Air France KLM.
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επανέναρξη της θερινής, εποχιακής σύνδεσης Αθήνας-Νέας Υόρκης, προσφέροντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές, την άνεση των απευθείας πτήσεων και τις περαιτέρω ανταποκρίσεις προς περισσότερους προορισμούς των ΗΠΑ από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, συμπεριλαμβανομένων εξαιρετικά δημοφιλών προορισμών, όπως είναι η Φλόριδα και η Καλιφόρνια» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Delta για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, Πέρι Κανταρούτι.
«Το δρομολόγιο είναι δημοφιλές τόσο σε επιχειρηματίες ταξιδιώτες όσο και σε ταξιδιώτες αναψυχής και, ήδη, τα στοιχεία κρατήσεων είναι πολύ θετικά» πρόσθεσε.
Το 2012, η Delta διακίνησε περισσότερους από 125.000 επιβάτες μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, με μέσο συντελεστή πληρότητας δρομολογίου σχεδόν 85%.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59