Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Αμπντούν... ονειρεύεται Μονακό και ο «μάγος» Βαλδίβια Ολυμπιακό

Ο Αμπντούν… ονειρεύεται Μονακό και ο «μάγος» Βαλδίβια Ολυμπιακό

Δελεαστική προοπτική για την καριέρα του, χαρακτήρισε τη Μονακό ο Τζαμέλ Αμπντούν, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρότασης από την ομάδα που ανέβηκε στη Ligue 1. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού εξακολουθεί να είναι «δημοφιλής» μεταξύ των γαλλικών ομάδων και σύμφωνα με όσα δήλωσε σε γαλλική εκπομπή, ο Αλγερινός όχι μόνο δεν θα έλεγε όχι, αλλά το βλέπει σαν ένα… όνειρο. Προτάθηκε ο Χιλιανός Βαλδίβια, γνωστός και ως «El mago».

Δελεαστική προοπτική για την καριέρα του, χαρακτήρισε τη Μονακό ο Τζαμέλ Αμπντούν, ερωτηθείς για το ενδεχόμενο πρότασης από την ομάδα που ανέβηκε στη Ligue 1. Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού εξακολουθεί να είναι «δημοφιλής» μεταξύ των γαλλικών ομάδων και σύμφωνα με όσα δήλωσε σε γαλλική εκπομπή, ο Αλγερινός όχι μόνο δεν θα έλεγε όχι, αλλά το βλέπει σαν ένα… όνειρο:

«Η Λιόν παραμένει μία μεγάλη ομάδα στη Γαλλία. Όμως κι εγώ ανήκω σε μεγάλη ομάδα. Η Λιόν έχει πάρει πολλούς τίτλους στο παρελθόν, αλλά θα είναι δύσκολο να τα καταφέρει ξανά έχοντας μπροστά της την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μονακό», τόνισε.

Για το ενδεχόμενο πρότασης από τη Μονακό, είπε: «Είναι μεγάλο κλαμπ. Θα ήταν ενδιαφέρουσα προοπτική. Εκεί παίζει ο συμπαίκτης μου στην εθνική Αλγερίας Καρλ Μετζανί, ενώ έχει παίξει εκεί για πολλά χρόνια ο συμπαίκτης μου στον Ολυμπιακό, Φρανσουά Μοντέστο. Θα ήταν ένα όνειρο για μένα η Μονακό».

Προτάθηκε ο Χιλιανός Βαλδίβια

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» ένας παίκτης που προτάθηκε στον Ολυμπιακό και εξετάζεται η περίπτωση του, είναι ο επιτελικός μέσος Χόρχε Βαλδίβια. Ο 30χρονος (19/10/1983) διεθνής (51 συμ. – 4 γκολ) Χιλιανός άσος μετά από τρεις σεζόν στην Παλμέιρας (47 συμ. – 4 γκολ), έμεινε ελεύθερος από τον βραζιλιάνικο σύλλογο, καθώς δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του και για την απόκτησή του δεν χρειάζεται αποζημίωση παρά μόνο συμφωνία για τους όρους της συνεργασίας με την ομάδα που θα ενδιαφερθεί να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Από το 1990 έως και το 2002 αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής της Κόλο – Κόλο, στην οποία επέστρεψε για μια σεζόν το 2005-06 (32 συμ. – 14 γκολ). Ενδιάμεσα είχε αγωνιστεί στην Ουνιβερσιδάδ ντε Κονσεπσιόν (30 συμ. – 7 γκολ), Ράγιο Βαγιεκάνο (5 συμ. – 1 γκολ), Σερβέτ (9 συμ. – 2 γκολ) και στη συνέχεια φόρεσε την φανέλα των Παλμέιρας (2006-08, 53 συμ. – 11 γκολ), Αλ Αίν (2008-10, 20 συμ. – 12 γκολ) και ξανά Παλμέιρας (2010-13, 47 συμ. – 4 γκολ).

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024