Ενοχλήσεις στη μέση ένιωσε ο Σχορτσιανίτης
Ενοχλήσεις στη μέση ένιωσε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγάλει το τελευταίο κομμάτι της. Το γεγονός πονοκεφαλιάζει τον προπονητή του Παναθηναϊκού Αργύρη Πεδουλάκη εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (18:15).
Ενοχλήσεις στη μέση ένιωσε ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να βγάλει το τελευταίο κομμάτι της.
Το γεγονός πονοκεφαλιάζει τον προπονητή του Παναθηναϊκού Αργύρη Πεδουλάκη εν όψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ (18:15).
Σύμφωνα με τους γιατρούς των Πρασίνων, η κατάσταση του 28χρονου σέντερ δεν εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία και εκτιμάται ότι ο «Σόφο» θα είναι στην αποστολή για το ματς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442