
Ανακαλεί η Eurobank την απόφαση για έκτακτη γενική συνέλευση στις 30 Μαΐου
Την ανάκληση της απόφασής του για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (ΕΓΣ) των Μετόχων της τράπεζας την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Eurobank Ergasias ΑΕ. Η μετάθεση της ημέρας λήψης απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας που σχετίζεται με το πρόγραμμα διαχείρισης στοιχείων παθητικού δεν επηρεάζει τους όρους της ανωτέρω αύξησης, επισημαίνει η τράπεζα.
Την ανάκληση της απόφασής του για σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης (ΕΓΣ) των Μετόχων της τράπεζας την Πέμπτη 30 Μαΐου 2013, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Eurobank Ergasias ΑΕ.
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωσή της, η συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των θεμάτων ημερήσιας διάταξης της ανακληθείσας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης θα γίνει από την Τακτική Γενική Συνέλευση της Τράπεζας, η οποία εκτιμάται ότι θα συνέλθει στις 27 Ιουνίου 2013, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου στις 31 Μαΐου 2013.
Οι μέτοχοι θα ενημερωθούν με δημοσίευση σχετικής πρόσκλησης σύμφωνα με τον νόμο.
Η χρονική μετάθεση της συζήτησης των θεμάτων της ΕΓΣ, αναφέρει ακόμη η τράπεζα, κρίθηκε επιβεβλημένη για τεχνικούς λόγους, δεδομένου ότι δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες για την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών των νέων μετοχών που προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας που έχει ήδη αποφασίσει η ΕΓΣ της 30ής Απριλίου 2013, με την πλήρη κάλυψη αυτής από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
Επισημαίνεται ότι η μετάθεση της ημέρας λήψης απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Τράπεζας που σχετίζεται με το πρόγραμμα διαχείρισης στοιχείων παθητικού δεν επηρεάζει τους όρους της ανωτέρω αύξησης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με τη Ναϊμέγκεν στον 3ο προκριματικό του Champions League
- Τουρκία και ψευδοκράτος γιορτάζουν τα 52 χρόνια της εισβολής – Επιμένουν στο αφήγημα της «ειρηνευτικής επιχείρησης»
- «Αυτή η ομάδα κατακτά ξανά τις καρδιές του κόσμου» – Χαβιέ Μπαρδέμ και βασιλιάς Φελίπε στο Μουντιάλ
- Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Αθηναίων
- Θεσσαλονίκη: Τέταρτη προφυλάκιση για τη φονική επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι της οικογένειας Νέστορα
- ΗΠΑ: Οι τιμές της βενζίνης στην αντλία ξεπέρασαν ξανά τα τέσσερα δολάρια λόγω των νέων εχθροπραξιών με Ιράν
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Νάξος: Δωρεάν κυκλική συγκοινωνία από τα περιφερειακά πάρκινγκ της Χώρας προς το Λιμάνι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442