Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Άσεμνη συμπεριφορά μπροστά σε σχολικό λεωφορείο οδήγησε μητέρα στη φυλακή

Άσεμνη συμπεριφορά μπροστά σε σχολικό λεωφορείο οδήγησε μητέρα στη φυλακή

Κατηγορείται ότι ξεγύμνωσε τα οπίσθιά της «δείχνοντας» προς την πλευρά λεωφορείου με 45 παιδιά στη Βιρτζίνια: ο λόγος για την 34χρονη, Λίζα Γκραντ, η οποία εξαιτίας της άσεμνης πράξης της τιμωρήθηκε με φυλάκιση με αναστολή. Τι προκάλεσε, όμως, την ακραία ενέργεια της Γκραντ;

Κατηγορείται ότι ξεγύμνωσε τα οπίσθιά της «δείχνοντας» προς την πλευρά λεωφορείου με 45 παιδιά στη Βιρτζίνια: ο λόγος για την 34χρονη Λίζα Γκραντ, η οποία εξαιτίας της άσεμνης πράξης της τιμωρήθηκε με φυλάκιση με αναστολή.

Τι προκάλεσε, όμως, την ακραία ενέργεια της Γκραντ;

Για όλα έφταιγε ένα σημείωμα.

Η οδηγός του σχολικού λεωφορείου έστειλε στην Γκραντ ένα προειδοποιητικό σημείωμα, στο οποίο την ενημέρωνε για την ανάρμοστη συμπεριφορά του γιου της.

Η 34χρονη, όμως, εξοργισμένη από το γράμμα (ένα απλό σημείωμα λέει το σχολείο) πέρασε στην αντεπίθεση. Όπως παραδέχτηκε η ίδια, το γράμμα προκάλεσε τη διαμάχη της με την οδηγό.

Ωστόσο αρνείται τις οποιεσδήποτε κατηγορίες.

«Δεν έδειξα τα οπίσθιά μου μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Έχω πλήρη επίγνωση των πράξεών μου, της άτακτης συμπεριφοράς μου, της διαμάχης μου με την οδηγό. Αναλαμβάνω τις ευθύνες, αλλά η οδηγός άξιζε τέτοια συμπεριφορά», δήλωσε η Γκραντ.

Όπως αναφέρει το Associated Press, η Γκραντ καταδικάστηκε αυτήν την εβδομάδα σε φυλάκιση έξι μηνών με αναστολή. Από την ποινή έχουν παραγραφεί πέντε μήνες και έτσι η Γκραντ απλώς θα εκτίσει την ποινή τα Σαββατοκύριακα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024