Τρίτος ο Φιλιππίδης στους… δρόμους του Μάντσεστερ
Στους δρόμους του Μάντσεστερ, σε μια από τις πιο γνωστές διοργανώσεις που γίνονται εκτός σταδίου, πήρε μέρος ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5,40 μ. στο επί κοντώ και κατέλαβε την τρίτη θέση.
Στους δρόμους του Μάντσεστερ, σε μια από τις πιο γνωστές διοργανώσεις που γίνονται εκτός σταδίου, πήρε μέρος ο Κώστας Φιλιππίδης. Ο Ελληνας πρωταθλητής ξεπέρασε τα 5,40 μ. στο επί κοντώ και κατέλαβε την τρίτη θέση.
Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα θα επιστρέψει την Κυριακή στην Ελλάδα και την Τετάρτη θα αναχωρήσει για το Γιουτζίν ώστε την 1η Ιουνίου να πάρει μέρος στο Diamond League που γίνεται εκεί.
Ο Φιλιππίδης θα αγωνιστεί και στο Diamond League της Ρώμης στις 6 Ιουνίου. Να θυμίσουμε ότι ο 27χρονος βελτίωσε πριν από δύο εβδομάδες το πανελλήνιο ρεκόρ στον ανοιχτό στίβο με άλμα στα 5,82 μέτρα.
Νικητής του αγώνα στο Μάντσετερ ήταν ο Γερμανός Μάλτε Μορ με 5.80μ. και δεύτερος ο συμπατριώτης του, Ραφαέλ Χολζντέπε, με 5,70 μέτρα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
