Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπαϊράμι έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού

Ο Μπαϊράμι έτοιμος για την πρόκληση του Παναθηναϊκού

Δεδομένη είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Τβέντε για την απόκτηση του Εμίρ Μπαϊράμι και ο 25χρονος άσος με δηλώσεις του σε εφημερίδα έδειξε έτοιμος για την πρόκληση να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Σουηδός, με ρίζες από το Κόσσοβο, εξτρέμ, έδειξε να μην επηρεάζεται ούτε από την κρίση, ούτε κι από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στο να αδειοδοτηθεί.

Δεδομένη είναι η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την Τβέντε για την απόκτηση του Εμίρ Μπαϊράμι και ο 25χρονος άσος με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Sportday» έδειξε έτοιμος για την πρόκληση να αγωνιστεί με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Σουηδός, με ρίζες από το Κόσσοβο, εξτρέμ, έδειξε να μην επηρεάζεται ούτε από την κρίση, ούτε κι από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στο να αδειοδοτηθεί.

«Ας πούμε ότι το μόνο που μπορώ να πω είναι πως ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Μια σοβαρή πρόκληση», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Είναι 22 Μαΐου (σ.σ. χθες) και σήμερα που μιλάμε είμαι παίκτης της Μονακό. Το γαλλικό πρωτάθλημα δεν έχει ακόμη τελειώσει. Καταλαβαίνετε…».

Όσο για το αν έχει μιλήσει με κάποιον για τον Παναθηναϊκό, ανέφερε: «Το πρωί μίλησα με τον Τζαβέλλα. Ήρθε και μου είπε ‘ξέρεις ότι είσαι πρωτοσέλιδο σε όλες τις ελληνικές εφημερίδες;’. Με αιφνιδίασε. Δεν ρώτησα πολλές πληροφορίες, άλλωστε γνωρίζω από μόνος μου πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό»

Ενώ για το αν τον προβληματίζει η κρίση στην Ελλάδα, σχολίασε: «Ποιος λέει ότι το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι δυνατό; Στην Ολλανδία όταν έπαιζα ακούγαμε τα ονόματα του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και τις θεωρούσαμε πολύ ισχυρές ευρωπαϊκές ομάδες. Είναι πρόκληση όχι μόνο για μένα, αλλά για κάθε ποδοσφαιριστή στον κόσμο να παίξει σε μια ομάδα με τέτοιο όνομα και κύρος όπως ο Παναθηναϊκός».

Τέλος, ο Μπαϊράμι αναφέρθηκε και στο αν υπάρχουν άλλες ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του: «Τα δικαιώματά μου ανήκουν στην Τβέντε. Αυτή ξέρει αν υπάρχει κάτι επιπλέον. Μη με ρωτάτε πότε θα γνωρίζω για το μέλλον μου. Πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε. Μπορεί να υπάρχει απόφαση σε λίγες μέρες, μπορεί και σε ένα μήνα. Στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να προβλέψεις με ακρίβεια τις εξελίξεις».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024