Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξαντλητική συνέντευξη στη Νορβηγία διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο Γκίνες

Εξαντλητική συνέντευξη στη Νορβηγία διεκδικεί μία θέση στο βιβλίο Γκίνες

Το ρεκόρ της μακροσκελέστερης συνέντευξης στον κόσμο έσπασαν ένας δημοσιογράφος με έναν νορβηγό συγγραφέα, οι οποίοι επί 30 συνεχείς ώρες συζητούσαν πραγματικά εφ' όλης της ύλης, φορώντας ακόμα και τις πιτζάμες τους.

Το ρεκόρ της μακροσκελέστερης συνέντευξης στον κόσμο έσπασαν ένας δημοσιογράφος με έναν νορβηγό συγγραφέα, οι οποίοι επί 30 συνεχείς ώρες συζητούσαν πραγματικά εφ’ όλης της ύλης, φορώντας ακόμα και τις πιτζάμες τους.

Από το μεσημέρι της Τετάρτης ο 39χρονος διανοούμενος, σκακιστής και υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου Χανς Όλαφ Λάλουμ, με τις κατά τα φαινόμενα ανεξάντλητες γνώσεις, απαντούσε στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Μαντς Άντερσεν στο διαδικτυακό κανάλι της εφημερίδας VGTV.

Αργά το μεσημέρι της Πέμπτης ο μαραθώνιος συνεχιζόταν, καθώς ο στόχος ήταν να διαρκέσει η συνέντευξη 30 ώρες και να καταγραφεί στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες.

Για να ανταποκριθούν στην πρόκληση αυτή, δημοσιογράφος και συγγραφέας είχαν προετοιμάσει μια μεγάλη λίστα θεμάτων, από τους αμερικανούς προέδρους μέχρι τα αστυνομικά μυθιστορήματα και την πολιτική που εφαρμόστηκε μεταπολεμικά στη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Βρετανία και τη Σκανδιναβία.

Ανάμεσα στις ατελείωτες ερωτήσεις και τις προσπάθειές τους να κρατηθούν ξύπνιοι, οι δύο άνδρες επιτρεπόταν να κάνουν πεντάλεπτα διαλείμματα ανά μία ώρα για να φάνε, να κάνουν ντους ή να αλλάξουν ρούχα και να φορέσουν… πιτζάμες.

Το ρεκόρ της μεγαλύτερης συνέντευξης, με 26 ώρες, το κατείχαν από τον Απρίλιο του 2012 δύο νεοζηλανδοί, ο δημοσιογράφος Τομ Κονρόι και ο πολιτικός Τιμ Σάντμπολτ.

Η Νορβηγία έχει εξελίξει την «αργή τηλεόραση» σε σήμα κατατεθέν της. Τα τελευταία χρόνια η δημόσια τηλεόραση έχει προβάλει με μεγάλη επιτυχία πολύωρα ή και πολυήμερα προγράμματα, όπως το ταξίδι ενός τρένου από το Όσλο στο Μπέργκεν, το ταξίδι ενός κρουαζιερόπλοιου προς τον Αρκτικό Κύκλο ή ακόμη και μια 12ωρη εκπομπή με θέμα τα καυσόξυλα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024