Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μια μοναδική -στο είδος της- Maserati

Μια μοναδική -στο είδος της- Maserati

Κατασκευασμένη από τον ιταλικό οίκο Touring Superleggera, η μοναδική στο είδος της Maserati Touring Bellagio Fastback θα αποτελέσει το αντικείμενο της δημοπρασίας που διοργανώνεται από την RM Auctions.


Αν και δεν αποτελεί τυπικό δείγμα της σχεδιαστικής δεινότητας των Ιταλών, η Maserati Touring Bellagio Fastback αποτελεί δίχως καμία αμφιβολία ένα μοναδικό στο είδος του αυτοκίνητο.

H ιστορία της συγκεκριμένης Maserati ξεκινά από την επιθυμία του πρώην προέδρου της Ducati να αποκτήσει μια πιο πρακτική εκδοχή της Quattroporte. Η μιλανέζικη carrozzeria Touring Superleggera ήταν αυτή που ανέλαβε να εκπληρώσει τις επιθυμίες του Dr Carlo Bonomi, προσδίδοντας στην μέχρι τότε γνωστή Quattroporte τα χαρακτηριστικά ενός ιδιότυπου fastback.

Πέρα από τον τροποποιημένο σχεδιασμό του αμαξώματος και ειδικότερα του πίσω τμήματος, νέες προδιαγραφές απέκτησε και το εσωτερικό με σκοπό να ικανοποιήσει τις υψηλές απαιτήσεις των επιβατών του.

Έτσι, λοιπόν, στην πίσω σειρά καθισμάτων εκτός από τις ρυθμιζόμενες ως προς τον διαμήκη άξονα θέσεις, συναντάς το κεντρικό υποβραχιόνιο το εσωτερικό του οποίου ψύχεται, όπως και τις οθόνες επτά ιντσών ενσωματωμένες στα προσκέφαλα των μπροστινών καθισμάτων.

Το 2010 η συγκεκριμένη Maserati Touring Bellagio Fastback -μία από τις τέσσερις που κατασκευάστηκαν- απέκτησε νέα φωτιστικά σώματα στο πίσω τμήμα και ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών.

Να σημειώσουμε ότι για την κίνηση του αυτοκινήτου, η αξία του οποίου υπολογίζεται στα 80.000 με 120.000 ευρώ, φροντίζει V8 κινητήρας 4,3 λίτρων απόδοσης 395 ίππων, ενώ τη μετάδοση της κίνησης στους πίσω τροχούς εξασφαλίζει ένα αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων.

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024