Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μπερλουσκόνι ανάμεσα σε Ζέεντορφ και Ιντσάγκι

Ο Μπερλουσκόνι ανάμεσα σε Ζέεντορφ και Ιντσάγκι

Η μέτρια πορεία της Μίλαν για ακόμη μια σεζόν προβληματίζει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος παρά την ενασχόλησή του με την πολιτική δεν παύει να ασχολείται επισταμένως με την (κατά ομολογία του) μεγάλη αγάπη του, τους Ροσονέρι. Μάλιστα, αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο της ομάδας, έχοντας να επιλέξει ανάμεσα στους πρώην άσους της ομάδας, Κλάρενς Σέεντορφ και Φίλιππο Ιντσάγκι.

Η μέτρια πορεία της Μίλαν για ακόμη μια σεζόν προβληματίζει τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος παρά την ενασχόλησή του με την πολιτική δεν παύει να ασχολείται επισταμένως με την (κατά ομολογία του) μεγάλη αγάπη του, τους Ροσονέρι.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ του ιταλικού Τύπου, ο Καβαλιέρε είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος με τις αποφάσεις και το κοουτσάρισμα του τεχνικού της Μίλαν Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος πιθανότατα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα.

Ηδη ο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με την «gazzetta dello sport», προορίζει τον ολλανδό πρώην άσο της Μίλαν Κλάρενς Ζέεντορφ για αντικαταστάτη του Αλέγκρι, έστω κι αν ο πολυνίκης ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικές ομάδες (Αγιαξ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν), δεν έχει καθίσει ξανά σε πάγκο!

Την ίδια ώρα, ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, φέρεται να προτάσσει τη λύση ενός άλλου παλαίμαχου άσου της Μίλαν, ο οποίος όμως επίσης δεν έχει εργαστεί ξανά ως προπονητής. Ο λόγος για τον ιταλό πρώην διεθνή επιθετικό Φίλιππο Ιντσάγκι.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Η παράδοση που… διχάζει το ελληνικό μπάσκετ (vids)

Ο Παναθηναϊκός θέλει να την διατηρήσει και ο Ολυμπιακός να τη σπάσει...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024