Ναδάλ – Φέντερερ, το ζευγάρι του τελικού της Ρώμης
Ούτε ο Τόμας Μπέρντιχ κατάφερε να βάλει «φρένο» στην πορεία του Ράφα Ναδάλ στο Masters της Ιταλίας. Ο Ισπανός έβγαλε νοκ-άουτ και τον Τσέχο σε λιγότερο από 1 ώρα και 20 λεπτά και πλέον είναι έτοιμος για έναν ακόμη τελικό (19/5) στη Ρώμη, τον 8ο του σε 9 συμμετοχές. Ο Ναδάλ «καθάρισε» γρήγορα το πρώτο σετ, αφού μόλις σε 28 λεπτά είχε φτάσει στο 6-2, ενώ ο Μπέρντιζ πίεσε λίγο παραπάνω στο δεύτερο, το οποίο ολοκληρώθηκε με 6-4.
Ούτε ο Τόμας Μπέρντιχ κατάφερε να βάλει «φρένο» στην πορεία του Ράφα Ναδάλ στο Masters της Ιταλίας. Ο Ισπανός έβγαλε νοκ-άουτ και τον Τσέχο σε λιγότερο από 1 ώρα και 20 λεπτά και πλέον είναι έτοιμος για έναν ακόμη τελικό (19/5) στη Ρώμη, τον 8ο του σε 9 συμμετοχές.
Ο Ναδάλ «καθάρισε» γρήγορα το πρώτο σετ, αφού μόλις σε 28 λεπτά είχε φτάσει στο 6-2, ενώ ο Μπέρντιζ πίεσε λίγο παραπάνω στο δεύτερο, το οποίο ολοκληρώθηκε με 6-4.
Πιο δύσκολο έργο είχε ο Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα με τον Μπενουά Περ, αλλά τελικά έφτασε στη νίκη με 7-6, 6-4. Έτσι, Ναδάλ και Φέντερερ θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά εφέτος μετά το Indian Wells, όπου ο Ναδάλ είχε επικρατήσει εύκολα με 6-4, 6-2.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Με Δούρου και Νίκο Παππά γραμματέα ο επιθανάτιος ρόγχος του ΣΥΡΙΖΑ – Μένει μέχρι να φύγει ο Πολάκης
- Πάτρα: Θλίψη για 74χρονη που έπεσε στο κενό από τον 6ο όροφο – Άφησε σημείωμα και χρήματα για την κηδεία της
- Ευρωπαϊκό Κ18: «Χρυσή» η Ελένη Ιακωβάκη στα 400μ., με μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ! (vid)
- Το Ριάντ στριμωγμένο μεταξύ Χούθι και Ιράν: Επανέρχεται ο φόβος ενός διμέτωπου πολέμου
- Ο χάρτης των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Τζο Έστερχαζ: «Το νέο Βασικό Ένστικτο θα φέρει εγκεφαλικά» – Ο προβοκάτορας του Χόλιγουντ επιστρέφει




