Στυγνή δολοφονία 47χρονου εμπόρου κοντά στο σπίτι του στο Κερατσίνι
Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, στην οδό Τραπεζούντος στο Κερατσίνι ένας 47χρονος έμπορος. Ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός, κοντά στο σπίτι του και όπως διαπιστώθηκε φέρει τραύμα στο στήθος από μαχαίρι. Κίνητρο της δολοφονίας ήταν η ληστεία. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα ήταν έμπορος ψαριών και επάνω του βρέθηκαν 2.500 ευρώ. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή χωρίς να πάρει τα χρήματα.
Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα, στην οδό Τραπεζούντος στο Κερατσίνι ένας 47χρονος έμπορος.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άτυχος άντρας εντοπίστηκε νεκρός, κοντά στο σπίτι του και όπως διαπιστώθηκε φέρει τραύμα στο στήθος από μαχαίρι.
Κίνητρο της δολοφονίας του 47χρονου ήταν η ληστεία. Σύμφωνα με την αστυνομία, το θύμα ήταν έμπορος ψαριών και επάνω του βρέθηκαν 2.500 ευρώ. Μετά τη δολοφονία, ο δράστης τράπηκε σε φυγή χωρίς να πάρει τα χρήματα.
Ο άτυχος 47χρονος την ώρα εκείνη πήγαινε στην ψαραγορά, προκειμένου να αγοράσει εμπόρευμα για την επιχείρησή του.
Κατά τις πληροφορίες, ο 47χρονος ήταν πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Super League: Ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας ο Ολυμπιακός – Το υπόλοιπο πρόγραμμα
- Πόλεμος των influencer στο Ντουμπάι – «Φτωχομπινέδες, αχάριστοι» όσοι δεν βλέπουν τον πόλεμο ως χρήμα
- ΟΦΗ – Ολυμπιακός 0-3: Πάρτι… ανανέωσης ο Ελ Κααμπί και στην κορυφή οι «ερυθρόλευκοι»
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό
- Σεισμός 4,5 Ρίχτερ ανοιχτά της Κρήτης
- Νίκη 6άδας το Περιστέρι Betsson στο Μαρούσι (84-61) – Επιβλητικός ο Προμηθέας στη Μύκονο (99-89)
