Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στη Χαριλάου Τρικούπη αναμένεται να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ το καλοκαίρι

Στη Χαριλάου Τρικούπη αναμένεται να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ το καλοκαίρι

Μετακόμιση από την Ιπποκράτους πίσω στην Χαριλάου Τρικούπη σχεδιάζει για το καλοκαίρι το ΠΑΣΟΚ σε μία προσπάθεια να συμμαζέψει τα έξοδά του. Η μεταφορά των γραφείων του κόμματος, που αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Ιουλίου, θα έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του ενοικίου. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως έχουν μαζευτεί πολλά χρωστούμενα ενοίκια, για τα γραφεία στην Ιπποκράτους.

Μετακόμιση από την Ιπποκράτους πίσω στην Χαριλάου Τρικούπη σχεδιάζει έως το τέλος Ιουλίου για το καλοκαίρι το ΠΑΣΟΚ σε μία προσπάθεια να συμμαζέψει τα έξοδά του. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως έχουν μαζευτεί πολλά χρωστούμενα ενοίκια, για τα γραφεία στην Ιπποκράτους.

Σύμφωνα με πηγές του ΠΑΣΟΚ, ο γενικός διευθυντής του κόμματος, Νίκος Σαλαγιάννης, είχε συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του κτιρίου της Ιπποκράτους και τους δικηγόρους του, κατά την οποία συμφωνήθηκε η πορεία της αποπληρωμής των οφειλόμενων ενοικίων, καθώς επίσης και η μετακόμιση των γραφείων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιλογή της επιστροφής στο ιστορικό κτίριο της Χαριλάου Τρικούπη παραμένει, ωστόσο δεν είναι «οριστική», καθώς, όπως έλεγαν, ενδέχεται να βρεθεί πιο συμφέρουσα και καλύτερη λύση για τη μεταστέγαση των γραφείων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024