Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, ενημερώνει τους επίδοξους νέους μετόχους, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 5.000.000 ευρώ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η ΑΜΚ κατατέθηκε στο υπουργείο ανάπτυξης και η τιμή της κάθε μετοχής θα είναι 1,10 ευρώ.
Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Άρης, ενημερώνει τους επίδοξους νέους μετόχους, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 5.000.000 ευρώ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η ΑΜΚ κατατέθηκε στο υπουργείο ανάπτυξης και η τιμή της κάθε μετοχής θα είναι 1,10 ευρώ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι έχει κατατεθεί στο Υπουργείο Ανάπτυξης (Διεύθυνση Εμπορίου) το πρακτικό της τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ που έγινε στις 27 Μαρτίου 2013 (εξ αναβολής από 31.12.2012) και αποφάσισε την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ κατά 5.000.000 ευρώ.
Η κοινοποίηση της απόφασης έχει αριθμό πρωτοκόλλου Κ2-3144/13-5-2013.
Συνεπώς η συμμετοχή στην παραπάνω αύξηση είναι δυνατή σε κάθε ενδιαφερόμενο, σύμφωνα με τον νόμο περί ανωνύμων εταιριών, εις όλο το ποσό, μάλιστα, αν οι παλαιοί μέτοχοι της ΠΑΕ (ΑΣ ΑΡΗΣ, Κοινωνία Μελών ΑΡΗ, ΑΡΗΣ Εμπορική Α.Ε. και μικρομέτοχοι) παραιτηθούν του δικαιώματος προτίμησης.
Η ονομαστική τιμή διάθεσης των μετοχών είναι ένα (1) ευρώ ανά μετοχή, η πραγματική αξία όμως της αγοράς είναι 1,10 ευρώ για να καλυφθεί και το 10% του ΑΣ ΑΡΗΣ, όπως υπαγορεύει ο νόμος 2725/79.
Ελάχιστο ποσό καταβολής είναι τα δέκα ευρώ και κατ’ επέκταση το ποσό που δύναται έκαστος να καταβάλλει θα πρέπει να είναι ακέραιο πολλαπλάσιο του δέκα, ούτως ώστε να αναλογεί ακέραιος αριθμός μετοχών στον ΑΣ ΑΡΗΣ.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω αύξηση κεφαλαίου μπορούν να καταθέτουν τα χρήματά τους στους παρακάτω λογαριασμούς που τηρεί η ΠΑΕ ΑΡΗΣ:
* EUROBANK: 0200368720
* CPB (πρώην MARFIN LAIKI): 0138666424»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λαλιώτου: Η ΕΛΑΣ θα εντάξει τους εκπαιδευτικούς στο ειδικό μισθολόγιο, με ουσιαστικές αυξήσεις
- Ντιναμό Κιέβου-ΠΑΟΚ 2-3: Οι Θεσσαλονικείς έβαλαν… υπογραφή πρόκρισης στην Πολωνία
- ΙΝΑΤ: Το Ινστιτούτο Τσίπρα «σβήνει» το «success story» της κυβέρνησης για το Ταμείο Ανάκαμψης
- Θρίλερ στη Σύρο: Ποια είναι η 42χρονη που τη μαχαίρωσαν και πέθανε – «Πήγε να μας ληστέψει» λέει ζευγάρι που έχει προσαχθεί
- Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ: Ο Σανταμαρία με εκπληκτικό σουτ κάνει το 3-1 για τον «δικέφαλο»! (vid)
- «Μαύρο» ρεκόρ στις γυναικοκτονίες στη Βραζιλία το 2025 με 4 νεκρές την ημέρα



