Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής θα γίνει ο πέμπτος Έλληνας προπονητής που θα βρεθεί στον πάγκο μιας εθνικής ομάδας ανδρών. Μετά τους Κώστα Φλεβαράκη (Σουηδία), Φώτη Κατσικάρη (Ρωσία), Κώστα Μίσσα (Κύπρος) και Παναγιώτη Γιαννάκη (Κίνα), ο «τίγρης» κλήθηκε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ιορδανίας, λίγα 24ωρα μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Καβάλας, την οποία δεν κατάφερε να διατηρήσει στην Α1 κατηγορία. Χρέη βοηθού προπονητή θα έχει ο Γιάννης Λιβανός, που βρίσκεται στον πάγκο της ΑΟΜ Πυλαίας.
Το πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης «Γαλανόλευκα Αστέρια Festival by EKO» συνεχίστηκε με απόλυτη επιτυχία, επιβεβαιώνοντας τον ουσιαστικό του ρόλο στην ανάπτυξη του παιδικού μπάσκετ σε κάθε γωνιά της χώρας. Το in.gr ήταν στο Ολυμπιακό Χωριό.
Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 στη σειρά των προημιτελικών της Stoiximan GBL, με τον Ντόντα Χολ να κάνει απίθανα πράγματα και πλέον στρέφει την προσοχή του στο Final Four της Euroleague.