Στο «ψυγείο» Γιάχος και Τριτσώνης για τα… φαλτσοσφυρίγματα στον τελικό
Στο «ψυγείο» αναμένεται να μπουν οι διαιτητές Θανάσης Γιάχος και Σταύρος Τριτσώνης για τα «φαλτσοσφυρίγματά» τους στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης.
Στο «ψυγείο» αναμένεται να μπουν οι διαιτητές Θανάσης Γιάχος και Σταύρος Τριτσώνης για τα «φαλτσοσφυρίγματά» τους στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης.
Τα λάθη που έκαναν ήταν αρκετά και σημαντικά. Ο παρατηρητής του τελικού τα κετέγραψε και βαθμολόγησε τους δύο ρέφερι με πολύ χαμηλό βαθμό και έτσι είναι πολύ πιθανό να μην οριστούν σε κάποιο από τα επόμενα ματς μέχρι και την λήξη των πλέι-οφ.
Το σημαντικότερο λάθος τους σύμφωνα με τον παρατηρητή είναι ο μη καταλογισμός πέναλτι στη φάση του χεριού που κάνει ο Μανιάτης στο 68′ που σήμαινε και αποβολή του παίκτη του Ολυμπιακού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αγρότες: Παρέμειναν τη νύχτα στο Σύνταγμα – Αποχωρούν το μεσημέρι με την υπόσχεση συνέχισης του αγώνα
- Δουλειά του κεντρικού τραπεζίτη δεν είναι να δίνει συνεντεύξεις στα τρολ της «Ομάδας Αλήθειας» ούτε να κάνει ατεκμηρίωτες καταγγελίες
- Eurovision 2026: Εξοργισμένος ο Χάρης Βαρθακούρης για τον ήχο στον Β’ Ημιτελικό
- Καταγγελία της Φενέρμπαχτσε για τη σύρραξη στο ΟΑΚΑ μετά το buzzer beater του Μπόλντγουιν
- «Ανθοδέσμες» από κρουασάν και unboxing στον έρωτα, που… περνά από τον φούρνο και το ζαχαροπλαστείο
- Οδηγός πήγαινε με την όπισθεν στη ΛΕΑ της Λεωφόρου Σχιστού για να αποφύγει την κίνηση

