Με την απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα εξακολουθούν να «φλερτάρουν» τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και η Καλλονή.
Το συγκρότημα του Γιώργου Βαζάκα, σε αγώνα για την 38η ημέρα της Β’ Εθνικής (Football League) που έγινε στο Πανθεσσαλικό, επικράτησε 2-0 (Κατσιαρός 29′, Κωστούλας 55′) του Ηρακλή Ψαχνών και «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση, όπου ισοβαθμεί με Παναιτωλικό και Καλλονή. Η τελευταία νίκησε 2-0 την Καλλιθέα στην Μυτιλήνη, χάρη στα τέρματα του Κάντζι στο 74ο και του Ντιμπαλά στο 89ο λεπτό.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Ποιοι κολοσσοί του NBA προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, πριν τη λήξη των μεταγραφών και γιατί το Λος Άντζελες φαντάζει ως ο επόμενος σταθμός του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό και τόνισε το πολύ μεγάλο κίνητρο που έχει η ομάδα για να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο.
Ο Λεβαντόφσκι φέρεται αποφασισμένος να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη μετά το τέλος της σεζόν, καθώς δεν αποδέχεται έναν μειωμένο αγωνιστικό ρόλο στους «μπλαουγκράνα».