Η γιορτή καλλιτεχνικής δημιουργίας για παιδιά και γονείς «Φτου & Βγαίνω» επιστρέφει δυναμικά στις 25 και 26 Μαΐου στον πολυχώρο πολιτισμού Block 33.
Το «Φτου και Βγαίνω» αποτελεί έμπνευση και πρωτοβουλία των πιο δημιουργικών ομάδων της πόλης που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας, της δημιουργικής απασχόλησης, των τεχνών και του αθλητισμού.

Για μία ημέρα παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία σειρά δράσεων και να έρθουν
σε επαφή με τις τέχνες,
με αθλητικές δραστηριότητες εναλλακτικού χαρακτήρα,
με την street art
καθώς και με δραστηριότητες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, ευαισθητοποιούν, αναπτύσσουν την κοινωνικότητα και τη δημιουργία και διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους.
Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει δραστηριότητες εμπνευσμένες από τους μύθους του Αισώπου.

Η Γιορτή για παιδιά και γονείς «Φτου & Βγαίνω» θα διοργανώσει το Σάββατο 25 Μαΐου από τις 23.00 την πρώτη διανυκτέρευση για παιδιά στο πλαίσιο μίας παιδικής γιορτής. O πολυχώρος πολιτισμού Block 33 μετατρέπεται για μια βραδιά σε ένα παιδικό δωμάτιο και φιλοξενεί 40 παιδιά ηλικίας 8 έως 12 χρονών. Τα παιδιά που θα περάσουν τη νύχτα τους στο «Φτου & Βγαίνω» θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τον νυχτερινό ουρανό με τον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας, να παρακολουθήσουν μεταμεσονύκτια συναυλία από το Σύλλογο Μουσικών της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης που θα καταλήξει σε υπέροχα νανουρίσματα και να χαλαρώσουν με αφήγηση παραμυθιών.

Στη διανυκτέρευση θα φιλοξενηθεί συγκεκριμένος αριθμός παιδιών. Για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να συμπληρωθεί η φόρμα συμμετοχής, που μπορείτε να βρείτε στο www.kidsinaction.gr ή/ και www.exostispress.gr και την αποστέλλετε στο george@kidsinaction.gr μέχρι την Κυριακή 5 Μαΐου. Τα παιδιά που θα επιλεγούν θα ενημερωθούν με mail για το τι θα πρέπει να έχουν μαζί τους και για το χρονοδιάγραμμα δράσεων κατά τη διάρκεια της διανυκτέρευσης.

«Φτου και Βγαίνω», η γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς τους, μία ευκαιρία να παίξουν μαζί, να διασκεδάσουν και να χαρούν μία διαφορετική Κυριακή στην πόλη.

Εισιτήρια
3€ ημέρας για κάθε παιδί
5€ διημέρου για κάθε παιδί
10€ διανυκτέρευσης και διημέρου για κάθε παιδί
Ελεύθερη είσοδος για τους γονείς

Video από την πρώτη διοργάνωση

Διοργάνωση:
ΜΚΟ Παιδιά Εν Δράσει
Πολιτιστικό έντυπο ελεύθερης σκέψης και έκφρασης ΕΞΩΣΤΗΣ

Για περισσότερες πληροφορίες
Τάνια Χατζηιωάννου, 6974586745, tania@kidsinaction.gr
Γιώργος Γεωργιάδης, 6977352239, george@kidsinaction.gr

Υπεύθυνος Επικοινωνίας για τη διανυκτέρευση
Γιώργος Γεωργιάδης, 6977352239, george@kidsinaction.gr, 2310 566577

BLOCK33 – Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33,
Περιοχή: Δυτικές Συνοικίες, πρώην σφαγεία Θεσσαλονίκης.