Και τυπικά… σεντονάτη η Ατλέτικο μετά το «διπλό» στο Βίγκο
Η Θέλτα ηττήθηκε εντος εδρας με 3-1 απο την Ατλέτικο Μαδρίτης σε αγώνα που διεξήχθη πρόωρα την Τετάρτη για την 36η αγωνιστική της Primera Division, καθώς την Παρασκευή (17/8) Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο θα «κοντραριστούν» στο τελικό του ισπανικού Κυπέλλου. Με την ήττα της αυτή η Θέλτα βρίσκεται πιο κοντά στον υποβιβασμό αφου δεν κατάφερε να «ξεκολήσει» απο την προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Tο τελικό αποτέλεσμα, στέλνει και μαθηματικά πλέον τους «ροχιμπλάνκος» στους ομίλους του επόμενου Champions League.
Η Θέλτα ηττήθηκε εντος εδρας με 3-1 απο την Ατλέτικο Μαδρίτης σε αγώνα που διεξήχθη πρόωρα την Τετάρτη για την 36η αγωνιστική της Primera Division, καθώς την Παρασκευή (17/8) Ρεάλ Μαδρίτης και Ατλέτικο θα «κοντραριστούν» στο τελικό του ισπανικού Κυπέλλου. Με την ήττα της αυτή η Θέλτα βρίσκεται πιο κοντά στον υποβιβασμό αφου δεν κατάφερε να «ξεκολήσει» απο την προτελευταία θέση της βαθμολογίας.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 47′ με τέρμα του Ντιέγκο Κόστα, για να γίνει το 2-0 στο 66′ από τον Χουανφράν. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 84′ με τέρμα του Φερνάντεζ, για να έρθει ο Φαλκάο δύο λεπτά αργότερα για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα, που στέλνει και μαθηματικά τους «ροχιμπλάνκος» στους ομίλους του Champions League.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και το υπόλοιπο πρόγραμμα:
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμερικανός Τρίσταν Μπόιερ μετά από ποινή που δέχθηκε η οποία του κόστισε το παιχνίδι και την πλήρωσαν ρακέτες, πάγκοι, πόρτες και... διαιτητής.