Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εισαγγελική έρευνα για την εισβολή (;) στο σπίτι του Δώνη

Εισαγγελική έρευνα για την εισβολή (;) στο σπίτι του Δώνη

Συνέχεια στο θέμα της καταγγελίας του δικηγόρου του Γιώργου Δώνη, δίνει ο εισαγγελέας, καθώς διέταξε έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η εισβολή αγνώστων στο σπίτι του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ. Πριν από λίγες ημέρες ο δικηγόρος του Έλληνα τεχνικού είχε δηλώσει πως άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του πελάτη του και απαίτησαν την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά τον αποκλεισμό του «δικεφάλου» από τον Αστέρα Τρίπολης. Στο μεταξύ, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιώργος Γεωργιάδης έδειξε για πρώτη φορά τις σκέψεις του για το σχήμα που θα παρτατάξει από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Η ανδρική ομάδα νίκησε 6-0 την ομάδα των Νέων (Κ20) σε ένα φιλικό αντί για προπόνηση.

Συνέχεια στο θέμα της καταγγελίας του δικηγόρου του Γιώργου Δώνη, δίνει ο εισαγγελέας, καθώς διέταξε έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί η εισβολή αγνώστων στο σπίτι του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ.

Πριν από λίγες ημέρες ο δικηγόρος του Έλληνα τεχνικού είχε δηλώσει πως άγνωστοι μπήκαν στο σπίτι του πελάτη του και απαίτησαν την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, αμέσως μετά τον αποκλεισμό του «δικεφάλου» από τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι καταγγελίες αυτές δεν μπορούσαν να μην διερευνηθούν, με τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Νίκο Κωνσταντίνου να διατάζει διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας, την οποία και ανέθεσε στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αρχικά ο εισαγγελέας θα δει μετά την έρευνα αν για να διερευνηθεί αν αληθεύει
αληθεύουν οι καταγγελίες και αν συνεχεία θα προχωρήσει αναλόγως.

Φιλική… εξάρα στην Κ20

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Τετάρτης, ο Γιώργος Γεωργιάδης έδειξε για πρώτη φορά τις σκέψεις του για το σχήμα που θα παρτατάξει από τότε που ανέλαβε την ομάδα. Η ανδρική ομάδα νίκησε 6-0 την ομάδα των Νέων (Κ20) σε ένα φιλικό αντί για προπόνηση.

Ο Γεωργιάδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα που σκέφτεται για την ομάδα του εν όψει των πλέι οφ με τον Στέφανο Αθανασιάδη να πετυχαίνει τέσσερα τέρματα. Το πρώτο από δική του συνεργασία με τον Ετο, το δεύτερο σε κενή εστία μετά από ωραία προσπάθεια και ασίστ του Λόρενς, το τρίτο από κόρνερ και το τέταρτο με μονοκόμματο σουτ μετά από ωραία ενέργεια του Ολίσε.

Ενδιάμεσα ο Μπονγκανί Κουμάλο είχε κάνει το 3-0 με προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ, και ο Ολίσε έγραψε το τελικό σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Ο αγώνας διακόπηκε τέσσερις φορές για να δοθούν οδηγίες προς τους ποδοσφαιριστές.

Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε με τον Κλάους να βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα και να πετυχαίνει τέσσερα γκολ, ενώ για πρώτη φορά φέτος σκόραραν ο Μπογκάνι Κουμάλο και ο Σεκού Ολίσε.

Αρχικά, ο ΓΧ, φαίνεται να αλλάζει σύστημα και να εμπιστεύεται το 4-2-3-1 μετά το 4-4-2 ή το 4-4-1-1 που επέλεγε ο Δώνης.

Η αρχική σύνθεση: Ιτάνζ, Έτο, Λίνο, Κουμαλό, Κατσουράνης, Φωτάκης, Λάζαρ Λόρενς, Καμαρά Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μέχρι το 60 έγιναν αρκετές αλλαγές με τη σύνθεση να διαμορφώνεται ως εξής: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Ιντζίδης, Κιόσσε, Κάτσε, Κίτσιου, Βούκιτς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Ολίσε.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024