Αγρυπνία στον ΟΠΑΔ για τη θεώρηση των βιβλιαρίων
Τριτοκοσμικές εικόνες ντροπής επικρατούν στα γραφεία του ΟΠΑΔ στην οδό Ηπείρου με τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ που περιμένουν ώρες σε ατέλειωτες ουρές για να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας τους. Η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καθώς ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται εκεί από τα ξημερώματα ή ακόμη και νωρίτερα.
Τριτοκοσμικές εικόνες ντροπής επικρατούν στα γραφεία του ΟΠΑΔ στην οδό Ηπείρου με τους ασφαλισμένους του ΟΠΑΔ που περιμένουν ώρες σε ατέλειωτες ουρές για να θεωρήσουν τα βιβλιάρια υγείας τους.
Η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων ξεπερνά κάθε προηγούμενο, καθώς ορισμένοι από αυτούς βρίσκονται εκεί από τα ξημερώματα ή ακόμη και νωρίτερα.
Ενδεικτική της κατάστασης είναι η δήλωση ενός ασφαλισμένου στον BHMA 99,5 που ανέφερε ότι πήγε έξω από τα γραφεία του ΟΠΑΔ στις 02:30 για να είναι από τους πρώτους που θα εξυπηρετηθεί μόλις ανοίξει η υπηρεσία.
Όπως καταγγέλλουν πολίτες, έχει δημιουργηθεί ένας άτυπος μηχανισμός αυτοοργάνωσης των ασφαλισμένων, οι οποίοι από τις πρώτες πρωινές ώρες γράφουν το όνομά τους σε ένα τετράδιο μέχρι να συμπληρωθεί ο αριθμός των 250 ατόμων. Συνήθως ο αριθμός αυτός συμπληρώνεται κατά τις 6:30 το πρωί. Μετά τις 7:00, ο υπάλληλος ασφαλείας του κτιρίου αρχίζει τη διανομή αριθμών προτεραιότητας μέχρι το 250, που είναι ο μέγιστος αριθμός ασφαλισμένων που μπορεί να εξυπηρετήσει καθημερινά η υπηρεσία.
Η υπηρεσία λειτουργεί από τις 9:00 το πρωί ως τις 15:00 και το κοινό εξυπηρετείται από τα τέσσερα γκισέ σε έναν μικρό χώρο. Η συγκεκριμένη υπηρεσία εξυπηρετεί σχεδόν ολόκληρη την Αττική, μετά το κλείσιμο των αντίστοιχων περιφερειακών γραφείων υγείας των νομαρχιών, όπως στην Καλλιθέα και την Αγία Παρασκευή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μήνυση κατά του Grok του Μασκ κατέθεσε βουλεύτρια στη Βρετανία – Δημιούργησε AI γυμνές φωτογραφίες της
- Τα άγνωστα, πολύτιμα σχέδια του Τζον Λένον για το «She Said So»
- Πάρτι δισεκατομμυρίων στην Ουκρανία: Χιλιάδες εικονικές εταιρείες παίρνουν τα λεφτά κι εξαφανίζονται
- Ο Σπανούλης επέλεξε τον Άρη γιατί πάντα του άρεσε να αλλάζει τις ισορροπίες
- Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]
- Θρίλερ στη Γαλλία: Βρέθηκε σορός κοντά στο σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη της 11χρονης
- Τα ριμπάουντ θα κάνουν και πάλι την διαφορά για τον Ολυμπιακό
- Σοκ στην Φρανκφούρτη: Τουλάχιστον 10 τραυματίες στο αεροδρόμιο μετά από κατάρρευση ρύγχους σταθμευμένου αεροσκάφους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 04.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-josh-hild-1270765-4606770-315x220.jpg)

















![Τροχαίο στη Ναύπακτο: Η τρελή πορεία της Mercedes, η βουτιά της μητέρας και το «κουβάρι» των λαθών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/nafpaktos-miterakoritsaki-1200x675-1-315x220.webp)












































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442