Σύμφωνα με πληροφορίες ο ρωσικός όμιλος Gazprom έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες που θα πουλήσει η ΔΕΗ, στο πλαίσιο του προγράμματος για την ιδιωτικοποίησή της. Στο προς πώληση χαρτοφυλάκιο, της «μικρή ΔΕΗ» θα περάσουν μονάδες λιγνιτικές, υδροηλεκτρικές και φυσικού αερίου που θα αντιστοιχούν γύρω στο 30 - 40% του παραγωγικού δυναμικού της επιχείρησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο ρωσικός όμιλος Gazprom έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις ηλεκτροπαραγωγικές μονάδες που θα πουλήσει η ΔΕΗ, στο πλαίσιο του προγράμματος για την ιδιωτικοποίησή της.
Στο προς πώληση χαρτοφυλάκιο, της «μικρή ΔΕΗ» θα περάσουν μονάδες λιγνιτικές, υδροηλεκτρικές και φυσικού αερίου που θα αντιστοιχούν γύρω στο 30 – 40% του παραγωγικού δυναμικού της επιχείρησης.
Ωστόσο, η παρουσία της Gazprom στη διαγωνιστική διαδικασία για τη «μικρή ΔΕΗ» θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του διαγωνισμού για την πώληση της ΔΕΠΑ.
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.