
Αερομεταφορά βρέφους στην Ρώμη για μεταμόσχευση ήπατος
Με ασφάλεια ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας η αερομεταφορά αγοριού, ηλικίας μόλις 15 μηνών, από τη Θεσσαλονίκη στη Ρώμη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.
Με ασφάλεια ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας η αερομεταφορά αγοριού, ηλικίας μόλις 15 μηνών, από τη Θεσσαλονίκη στη Ρώμη, όπου θα υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.
Η αερομεταφορά πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου, μετά από αίτημα του ΕΚΑΒ.
Την αερομεταφορά πραγματοποίησε το αεροσκάφος Gulfstreem 5 της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο μετέβη στο αεροδρόμιο Μακεδονία, απ’ όπου παρέλαβε το αγοράκι και το μετέφερε στη Ρώμη.
Το βρέφος συνοδεύεται από ομάδα ιατρών.
Τα έξοδα μετακίνησης του αγοριού και της ομάδας ιατρών βαρύνουν το ΕΚΑΒ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Δεν θα καταβάλλεται φόρος κληρονομιάς
- Ουγγαρία: Ο νεοεκλεγείς πρωθυπουργός Πέτερ Μαγιάρ υπονοεί ότι ο Νετανιάχου θα συλληφθεί εάν πάει στη χώρα
- Κρήτη: Εικονική πραγματικότητα με ορίζοντα το 2030 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Κρήτη: Συναγερμός από την εξαφάνιση 43χρονης από το Ηράκλειο
- Ο Αλκαράθ κινδυνεύει να χάσει το Ρολάν Γκαρός – «Χρειάζεται υπομονή…» (vid)
- Γιορτή σήμερα 21 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

