Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συνεργείο μετακομίζει 60.000 ανεπιθύμητους, αλλά χρήσιμους ενοίκους

Συνεργείο μετακομίζει 60.000 ανεπιθύμητους, αλλά χρήσιμους ενοίκους

Η εξωτερική οροφή ενός ξύλινου σπιτιού στη Γιούτα είχε γίνει το σπίτι για περίπου 60.000 μέλισσες. Οι ιδιοκτήτες δεν είχαν δώσει ιδιαίτερη σημασία, αφού δεν πήγαιναν συχνά εκεί. Όταν όμως αποφάσισαν να πυκώσουν την παρουσία τους (παρέα με τα μικρά τους παιδιά), τότε κάλεσαν ειδικό συνεργείο για τη μετακόμιση.

Η εξωτερική οροφή ενός ξύλινου σπιτιού στη Γιούτα είχε γίνει το σπίτι για περίπου 60.000 μέλισσες. Οι ιδιοκτήτες δεν είχαν δώσει ιδιαίτερη σημασία, αφού δεν πήγαιναν συχνά εκεί.

Όταν όμως αποφάσισαν να πυκώσουν την παρουσία τους (παρέα με τα μικρά τους παιδιά), τότε αναγκάστηκαν να καλέσουν ειδικό συνεργείο για τη μετακόμιση.

«Η κυψέλη είχε αρχίσει να δημιουργείται από το 1996 και δεν δίναμε σημασία. Τελικά όμως αρχίσαμε να βλέπουμε μέλισσες και στο εσωτερικό του σπιτιού. Μάλιστα η κυψέλη είχε φτιαχτεί έξω από το παράθυρο του δωματιού των παιδιών. Αυτό άλλαξε τα πράγματα» είπαν οι ιδιοκτήτες.

Φυσικά δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να καταστρέψουν την κυψέλη, αλλά κάλεσαν ένα ειδικό συνεργείο, το οποίο ανέλαβε τη μετακόμιση.

«Υπολογίζουμε ότι υπάρχουν 60.000 μέλισσες σε αυτή την κυψέλη μήκους 3,6 μέτρων. Το βάρος της πρέπει να φτάνει τα 10 κιλά» δήλωσε ένα μέλος του συνεργείου.

Φυσικά η δουλειά δεν έγινε δωρεάν. Χρειάστηκαν έξι ώρες για την επιχείρηση μεταφοράς της κυψέλης σε άλλο σημείο, δηλαδή 600 δολάρια.

Αλλά και ιδιοκτήτες του σπιτιού κράτησαν αρκετό από το κερί που είχε ήδη δημιουργηθεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024