Άκυρη η επίδοση των κατηγορητηρίων στον Βγενόπουλο για τα αξιόγραφα της Λαϊκής
Νομικά άκυρη έκρινε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την επίδοση των κατηγορητηρίων στον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Ευθ.Μπουλούτα, σχετικά με την ποινική υπόθεση που ήγειρε ιδιώτης κάτοχος αξιογράφων της Λαϊκής Τράπεζας.
Νομικά άκυρη έκρινε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου την επίδοση των κατηγορητηρίων στον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Ευθ.Μπουλούτα, σχετικά με την ποινική υπόθεση που ήγειρε ιδιώτης κάτοχος αξιογράφων της Λαϊκής Τράπεζας.
Είναι η πρώτη εκδίκαση αυτού του είδους, που εκδικάζεται ενώπιον της κυπριακής Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου, στην επίδοση των κατηγορητηρίων δεν τηρήθηκαν οι προϋποθέσεις που πηγάζουν από τη διμερή συμφωνία Ελλάδας και Κύπρου.
Το δικαστήριο όρισε νέα ημερομηνία επίδοσης των κατηγορητηρίων για τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Ευθύμιο Μπουλούτα, οι οποίο θα πρέπει να παρουσιαστούν ενώπιόν του στις 26 Ιουνίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δυτική Ευρώπη: Δυναμώνουν τα κύματα καύσωνα – Θερμοκρασίες 3 βαθμοί Κελσίου πάνω από τον μέσο όρο
- Τραυματίες από τη φωτιά στον Ασπρόπυργο – Διασωληνωμένος άνδρας με σοβαρά εγκαύματα στο «Αττικό»
- Φωτιά σε δασική έκταση στην Εύβοια – Πιθανότατα προκλήθηκε μετά από πτώση κεραυνού
- Πώς ξεκίνησε η φωτιά στο Σισμανόγλειο, ανακρίνεται 74χρονος – «Δεν σχετίζεται με το περιστατικό ο θάνατος 90χρονης»
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ο Τραμπ επιφυλάχθηκε για τα F-35 – Αναμένονται κινήσεις μέχρι το Νοέμβριο και τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
- Emmy 2026: Μεταθανάτια υποψηφιότητα στον Ρομπ Ράινερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442