Εξιτήριο ο Μίτσελ, πρώτη για Σάμαρη και Ολαϊτάν
Αίσιο τέλος είχε η σύντομη περιπέτεια υγείας του Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε με την χολή του. Πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Μ.Τετάρτης για Σάμαρη και Ολαϊτάν, επιστρέφουν και οι δανεικοί.
Αίσιο τέλος είχε η σύντομη περιπέτεια υγείας του Μίτσελ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε εξιτήριο από το ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε επέμβαση προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα που προέκυψε με την χολή του.
Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός, επισκέφθηκε για λίγο τις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στην συνέχεια πήγε σπίτι του.
Εν τω μεταξύ, στην απογευματινή προπόνηση αναμένεται να πάρουν μέρος τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, ο Σάμαρης και ο Ολαϊτάν, αλλά και οι παίκτες που επέστρεψαν από τον δανεισμό τους, δηλαδή οι Τατός, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος και Ποτουρίδης.
Μετά τα πλέι οφ θα ενσωματωθούν οι Ντε Βινσέντι και Σουμπίνιο που έχουν υποχρεώσεις με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα. Σε αυτούς θα προστεθούν Καταϊ και Γκρμπιτς που έχουν δοθεί δανικοί στο εξωτερικό αλλά και οι αυτοί της ομάδας Κ20 που έχουν συμβόλαιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τότεναμ – Λιντς 1-1: «Χ» στο Λονδίνο – Μαίνεται η μάχη για την παραμονή
- Καραντίνα για 12 εργαζόμενους νοσοκομείου στην Ολλανδία για ελλιπή μέτρα ασφαλείας με τον χανταΐό
- Σοκαριστικές εικόνες αμέσως μετά την παράσυρση της 28χρονης μητέρας στο Ηράκλειο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 12.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 12 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- EPPO: Η πρώτη αντίδραση για τη διετή ανανέωση της θητείας των τριών ευρωπαίων εισαγγελέων




