Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Λίγες ημέρες μετά την εξασφάλιση της κατάκτησης και του εφετινού τίτλου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σέρβος προπονητής συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Κύπρου, Φοίβο Ερωτοκρίτου, και εξήγησε τους λόγους που επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

Λίγες ημέρες μετά την εξασφάλιση της κατάκτησης και του εφετινού τίτλου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποτελεί παρελθόν από τον ΑΠΟΕΛ. Ο Σέρβος προπονητής συναντήθηκε την Τρίτη με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Κύπρου, Φοίβο Ερωτοκρίτου, και εξήγησε τους λόγους που επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Γιοβάνοβιτς οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στην κατάκτηση τριών πρωταθλημάτων και ενός κυπέλλου, αλλά κυρίως στην κορυφαία ευρωπαϊκή διάκριση στην ιστορία του κυπριακού ποδοσφαίρου, την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League την περίοδο 2011-12.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης της ομάδας μας, υπό τον Πρόεδρο της κ. Φοίβο Ερωτοκρίτου, με τον κ. Γιοβάνοβιτς, στη διάρκεια της οποίας μεταφέρθηκε προς αυτόν η σφοδρή επιθυμία του Δ.Σ. και ολόκληρου του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ ώστε να συνεχιστεί η συνεργασία μας.

Ο κ. Γιοβάνοβιτς ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του Δ.Σ. ότι είναι καλύτερα τόσο για τον ίδιο όσο και για το ΑΠΟΕΛ να αποχωρήσει από την ομάδα.

Παρά τη θλίψη μας για τη μη συνέχιση της συνεργασίας μας, είμαστε υποχρεωμένοι να αποδεχθούμε την αρνητική αυτή εξέλιξη για το ΑΠΟΕΛ και ταυτόχρονα να σεβαστούμε την επιθυμία του κ. Γιοβάνοβιτς, καθώς και τους λόγους για την απόφαση του, όπως μας τους εξέθεσε στη συνάντηση.

Η προσφορά του κ. Γιοβάνοβιτς στο ΑΠΟΕΛ είναι τέτοια που ξεπερνά κατά πολύ τα όρια μιας ποδοσφαιρικής επιτυχίας, που αποδεικνύονται πολύ στενά για να χωρέσουν τις ανεπανάληπτες υπηρεσίες του προς την ομάδα μας.

Εκ μέρους ολόκληρης της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ θέλουμε να εκφράσουμε δημόσια τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Γιοβάνοβιτς, που λάμπρυνε με την παρουσία του την ιστορία της ομάδας μας.

Οι επιτυχίες που είχε με το ΑΠΟΕΛ έδωσαν στην ομάδα μας μια περίοπτη θέση στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ευρώπης και την βοήθησαν να μεγαλώσει ακόμα πιο πολύ.

Σαν Δ.Σ. θεωρούμε εξαιρετική τιμή για μας που είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με έναν άνθρωπο με το ήθος και την αξιοπρέπεια του κ. Γιοβάνοβιτς. Έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη τόσο με τις επιτυχίες του όσο και με τη σοβαρότητα του, τον επαγγελματισμό του και την ηθική του και θα θέλαμε να του εκφράσουμε από τα βάθη της ψυχής μας κάθε καλό στην επαγγελματική του πορεία αλλά και στην οικογένεια του.

Τέλος, το Δ.Σ. της ομάδας μας επιφυλάσσεται για τον τρόπο που θα τιμήσει τον κ. Γιοβάνοβιτς, που θα είναι ανάλογος της τεράστιας προσφοράς του προς το ΑΠΟΕΛ και τον κόσμο του, που τόσο τον αγάπησε».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024